2777
2789
عنوان

چرا تاپیک سنگی بر گور خاطرات گذشته حذف شد ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1428 بازدید | 73 پست
بس که انگ زدن داستانت واقعی نیست و قصه یه رمانه و مچ گیری که چرا تو چهارسال که تو ایرانی دنبال پیدا ...

عزيزم شما رو چه منطقي اينطور قضاوت كردي؟ اين حق مسلم همه اس وقتي نقاط إبهامي هست بپرسه و نويسنده بايد جواب بدن ، دقيقا كجا خاله زنك بازي شد؟؟؟ لطفا وقتي يكي يه چيز ميگه بقيه طوطي وار تكرارش نكن

البته من أصلا إصراري ندارم به كسي بقبولونم اشتباه ميكنه يا شيرين دروغ ميگه چون هر كس طرز برداشت خودش رو داره اما طرز برخورد كاربرا برام قابل قبول نيست كه چرا اينقدر اصراررررر دارن بگن بقيه شكاكن !!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم شما رو چه منطقي اينطور قضاوت كردي؟ اين حق مسلم همه اس وقتي نقاط إبهامي هست بپرسه و نويسنده باي ...

عزیزم بهتر بود داستان رو کاملا میخوندید و بعد مهر تاییدی بر نظرات مخالف کاربران به اصطلاح مچ گیر میزدید.

بزرگترین آتویی که یکی از دوستان از داستان گرفت و استارتر رو متهم به رمان نویسی و خیال پردازی کرد این بود که چطور در پنج سالی که در ایران بودید سراغ همیسر سابقتون رو از اقوام نزدیکش نگرفتید سعی نکردید ایشون رو به این طریق پیدا کنید در حالیکه دوستتون زهره ازش خبری نداشت و آدرسش جابجا شده بود و تلفنش هم تغییر کرده بود ،در ظاهر همه این سوالات منطقی اند اما شیرین در خلال داستان اشاره کرده بود وقتی مصرانه بدنبال همسرسابقم بودم تا برای بچه تازه متولد شده ام که اوهم از وجودش بی خبر بود شناسنامه بگیرم و میخواستم علیرضا به ایران بیاید،در یک لحظه ترسیدم آرامش زندگی ام بهم بخورد و یا آشفتگی و کش و قوس علیرضا بر سر حضانت بچه و این مسائل شروع شود در حالیکه خودش را تازه از زندگی متاهلی اش خلاص کرده بوده بنابراین با کمک وکیل و کلی هزینه کردن شناسنامه ای بدون ذکر نام پدر و با فامیلی خودش برای بچه میگیرد.

کل داستان بسیار واضح و بدون گاف هست اما یکسری از عزیزان جان برکف اصرار دارن این قسمت سرنوشت استارتر یعنی گاف بزرگ و سعی در خراب کردن نوشته دارند.

به نظرم این طوری هم به مچ گیران نگاه کنید که داستانرو خیلی نصفه نیمه میخونن و بر نظرات واهی خودشون کلی هم پافشاری می کنن.

من کاری به داستان زندگی های دیگر و مچ گیریهای درست و غلط خوانندگان ندارم فقط در این فقره نظرم رو دادم 

خدایا تنهامون نزار
عزیزم بهتر بود داستان رو کاملا میخوندید و بعد مهر تاییدی بر نظرات مخالف کاربران به اصطلاح مچ گیر میز ...

سلام  اتفاقا  گاف  بزرگ  تو  اون  ٥سال بعد از برگشتن  نيست !! اصل  كاري  طلاق  يك روزه  تو سفارت ايران در فنلاند  هست  بدون وجود عقد نامه  !!!! من  اينو  تو  تاپيك هايي  كه  بعد از  تعطيلي  تاپيك  اصلي زده  شد  به طور مفصل  تو ضيح  دادم  و دونه دونه  دلايلش را  هم  عنوان كردم   وحتي  امروز از وزارت  امور خارجه   هم  سوال كردم  !!!  اين قسمت از نوشته هاي ايشون  مشخص مي كنه  كه  ايشون  نه به قوانين  طلاق  اشنايي دارن  و نه  دستور العمل هاي اجرايي در  سفارت خانه هاي ما  در خارج از كشور  !!!! در حالت  خيلي خيلي  خوشبينانه  مي تونيم  اينطو فرض  كنيم  كه ايشون  اصلانه به سفارت مراجعه كردن  و نه طلاق گرفتن  !!!اين قسمت داستان  به خاطر  چاشني  نمك  بهش  اضافه  كردن   حالا  اين  قسمت  را  اگر  حذف كنيم    به قول  چن تا از دوستان داستان ميافته  رو ريل  داستان  رها و ركسانا   و ٥سال بعدي هم تا حدودي  قابل توجيه  ميشه   به هرحال  ماجرا  هر چي كه بوده   چه واقعي  و چه تخيلي    اميدوار   خانم شيرين  يا رها  يا  ركسانا    هر كدوم كه هست  موفق و خوشبخت  باشند 

عزیزم بهتر بود داستان رو کاملا میخوندید و بعد مهر تاییدی بر نظرات مخالف کاربران به اصطلاح مچ گیر میز ...

چطور ممكنه بدون خوندم داستان اظهارنظر كنم ؟چرا بايد يكسري از عزيزان كه اتفاقا همه قديمي هاي سايت هستن بخان ثابت كنن اين داستان دروغه؟؟؟؟ مگه خصومت يا دشمني با شيرين دارن؟ مگه أصلا شيرين رو ميشناسن؟ چرا همين عزيزان به داستان زندگي نفيسه يا صبا گير ندادن؟؟؟؟ يه كم فكر كنيد لطفا !!!!!

ثانيا ابهامات من أصلا جواب داده نشد و ايشون بدون جواب دادن تايپيك رو بستن چطور ممكنه برادر أمير اونم تو شهرستان نتونه شيرين رو پيدا كنه؟ چطور ممكنه وكيل شيرين نتونه أمير روپيدا كنه؟ 

زندگي شيرين تا وقتي خارج ايران بود حتي بعد از فوت بچش قابل باور بود اما بعد اومدن ايران كلا فيلم هندي شد 

بعد هم طرز تفكر و حرف زدن و برخورد شيرين راوي با شيرين داستان كاملا متفاوته انگار دو تا آدم متفاوتن

ثالثا شما چه اصراري دارين كه بگين شيرين رأست ميگه؟ خودش كه تايپيكش رو بيت و رفت و هيچ دليل و توضيحي نداد حالا شما چرا اينقدر با اصرار ميخاي ثابت كني اين داستان راسته؟؟؟

عزيزم پست كپنك رو خوندي؟ جوابي براش داري ، اتفاقا شما داستان رو درست نخونديد چون بحث أصلي سر پيدا كردن عليرضا توسط شيرين نبود بلكه برعكس اين موضوع بود و اينكه چطور وكيل شيرين نتونست پيداش كنه ، شما يه بار ديگه بايد تايپيك رو بخوني بعد متوجه ميشي اشتباه برداشت كردي

نظرت هم در مورد مخالفاي تايپيك خيلي بي منطق و أساس بود چرا دوستان بايد بخان ثابت كنن ايشون دروغ ميگه من خودم تا موقع طلاق باور داشتم داستان رو چون چيز غيرعادي نداشت ولي برگشتشون و اينكه چقدر عاليييي همه چيز جفت و جور شد خيلي  اغراق أميز بود !!!

عزيزم پست كپنك رو خوندي؟ جوابي براش داري ، اتفاقا شما داستان رو درست نخونديد چون بحث أصلي سر پيدا كر ...

بعله جوابی دارم براشون...

طبق ماده ۶قانون مدنی جمهوری اسلامی ایران،یکی دیگر از موارد این است که زوجین مقیم خارج از كشور با توافق به دادگاه خارجی مراجعه می‌کنند و حكم طلاق از دادگاه خارجی صادر می‌شود و زوجین به یكی از مراكز اسلامی مراجعه کرده، صیغه طلاق شرعی جاری می‌شود و به اتفاق به كنسولگری ایران در آن كشور مراجعه می‌کنند و با ارایه گواهی جاری شدن صیغه طلاق شرعی و حكم صادره، تقاضای ثبت طلاق در دفتر كنسولگری و اسناد سجلی خود را مطرح می‌كنند.

در مواردی که طلاق بصورت توافقی باشد و مرد اعلام دعوی کرده باشد براساس نص قانون که در بالا قیدشده،زوجین از یکدیگر بصورت رسمی جدا میشوند.

اگر تو اینترنت  سرچ کنید،قوانین طلاق ایرانیان مقیم خارج در نشریه میزان قابل مشاهده است.تا اینجا که گفته های شیرین درست بود .درباره عقدنامه هم پرسیدم گفتند با ارایه گواهی طلاق در ایران هم میتوان پیگیری  سند ازدواج را انجام داد.

خدایا تنهامون نزار
چطور ممكنه بدون خوندم داستان اظهارنظر كنم ؟چرا بايد يكسري از عزيزان كه اتفاقا همه قديمي هاي سايت هست ...

طبق ماده ۶قانون مدنی جمهوری اسلامی ایران،یکی دیگر از موارد این است که زوجین مقیم خارج از كشور با توافق به دادگاه خارجی مراجعه می‌کنند و حكم طلاق از دادگاه خارجی صادر می‌شود و زوجین به یكی از مراكز اسلامی مراجعه کرده، صیغه طلاق شرعی جاری می‌شود و به اتفاق به كنسولگری ایران در آن كشور مراجعه می‌کنند و با ارایه گواهی جاری شدن صیغه طلاق شرعی و حكم صادره، تقاضای ثبت طلاق در دفتر كنسولگری و اسناد سجلی خود را مطرح می‌كنند.

در مواردی که طلاق بصورت توافقی باشد و مرد اعلام دعوی کرده باشد براساس نص قانون که در بالا قیدشده،زوجین از یکدیگر بصورت رسمی جدا میشوند.

اگر تو اینترنت  سرچ کنید،قوانین طلاق ایرانیان مقیم خارج در نشریه میزان قابل مشاهده است.تا اینجا که گفته های شیرین درست بود .درباره عقدنامه هم پرسیدم گفتند با ارایه گواهی طلاق در ایران هم میتوان پیگیری  سند ازدواج را انجام داد.

البته از پایان سال ۹۱ با مصوبه جدید حمایتی خانواده ،برای طلاق ایرانیان در خارج حکم داگاه صالحه لازم است که طلاق شیرین قبل از این مصوبه بوده

خدایا تنهامون نزار
سلام  اتفاقا  گاف  بزرگ  تو  اون  ٥سال بعد از برگشتن  نيست !! اصل ...

البته از پایان سال ۹۱ با مصوبه جدید حمایتی خانواده ،برای طلاق ایرانیان در خارج حکم داگاه صالحه لازم است که طلاق شیرین قبل از این مصوبه بوده

خدایا تنهامون نزار
طبق ماده ۶قانون مدنی جمهوری اسلامی ایران، یکی دیگر از موارد این است که زوجین مقیم خارج از كشور با تو ...

معلومه كه بايد برأي طلاق ايرانيان خارج از كشور مصوبه و قانون باشه اين قانوني كه شما گفتي بديهي هست چيز خاصي نيست شما فقط مراحل و روش طلاق گرفتن خارج از كشور رو گذاشتي  كه همونطور كه خودت قانونش رو گذاشتي كلي دوندگي داره روند اداري كار يه روزه نيست ، اكي ، ثانيا نگفتي چرا اينقدر داري دفاع ميكني از شيرين ، وقتي خودش تايپيك رو بسته و رفته شما چرا اينقدرسرسختانه داري دفاع ميكني ازش؟؟؟ قابل تامله كارتون

معلومه كه بايد برأي طلاق ايرانيان خارج از كشور مصوبه و قانون باشه اين قانوني كه شما گفتي بديهي هست چ ...

منم یه کاربرم و در ضمن کل سرنوشت شیرین رو صفحه به صفحه خوندم،تو پستتون خطاب به پست من مطلب گذاشتید و ذکر کردید ،آیا جوابی براش داری؟؟،من هم جوابش رو گذاشتم.

من کاری به شیرین که چرا تاپیکش رو بست و سوالات رو بی جواب گذاشت ندارم ،من از مطالب برداشت شده  از داستان که برای خوندنش وقت گذاشتم دفاع کردم و فکر نمی کنم اونقدرا قابل تامل باشه.

خدایا تنهامون نزار
طبق ماده ۶قانون مدنی جمهوری اسلامی ایران، یکی دیگر از موارد این است که زوجین مقیم خارج از كشور با تو ...

بله  اتفاقا  به نكات خوبي  اشاره كرديد  مراجعه  به  دادگاه  خارجي  !!!!!!كجاي  نوشته هاي  شيرين خانم  حرف از مراجعه  به دادگاه  هست ؟؟؟شوهر ايشون  چند روز قبلش از سفارت  وقت مي گيرند  و روز موعود  مراجعه مي كنند  و طلاق  انجام  ميشه   !!!!طبق  قوانين  جمهوري اسلامي   دادگاه  صالحه  بايد  نوع  طلاق  و تكليف  مهريه   حضانت  فرزندان  احتمالي   و نفقه را  بايد  مشخص  كنه  ولو اينكه  طلاق  توافقي  بوده  باشه !!!   تمام  محضر  ها  در ستد طلاق موظند قيد كنند بر احساس  حكم  شماره فلان  از دادگاه  شماره  فلان   و به اين شرط و به اين شروط صيغه طلاق جاري و سند ازدواج  فلان شماره  ابطال  مي گردد  نوشتيد اگر  مرد اقامه دعوا  كرده  باشد !!!خوب  شوهر ايشون  كجا اقامه  دعوا كرده ؟؟؟ايا  سفارتخانه  محل  اقامه  دعواست ؟؟؟ يعني همين نوشته  شما  دقيقا  اثبات حرفاي منه !!!!خلاصه   اينكه  سفارت خونه  ها كارهاي محضري  طلاق يا ازدواج  را انجام  ميدن   نه اينكه  حكم  به طلاق صادر كنند