الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ای وااای😢😢😢😢 بعضیها خیلی روحیشون حساسه وحسابی درگیرمیشن
عزیزم یک طوری میگی مار گزیده از ریسمان سیاه سفید میترسه انگار سر این داستان ها خوانندگان چه بلاها سر ...
من نمیگم داستان راست بود یا دروغ
ولی عزیزم دقیقا یک بار ی داستان سرکاری که کلی طرفدار پیدا کرد و حتی نویسنده وبلاگ زد و طرفداراش رفتن اونجا دنبالش کردن و انقدر با احساسات خانم ها بازی شد که باعث مرگ ی خانم که دو قلو بار دار بود شد
از راست یا دروغ داستان ها خصوصا اونهایی که احساس کاربر رو در گیر خودش میکنه ساده نگذرید
خوش به حال شما که انقدر باهوشید. اصولا آدمایی که از همه بیشتر دروغ میگن به بقیه هم بیشتر شک میکنند.& ...
ببخشيد كه من جواب ميدم فقط مي خواستم بگم نه اينطوري نيست اتفاقا اونايي كه دروغ مي گن كم هوشن و در بعضي موارد نا اگاه و ناوارد ....و هميناست كه نويسنده را لو ميده !!!! مثلا شما اگر تو يه زمينه اي خيلي وارد باشيد و من دروغي در مورد زمينه تخصص شما بهتون بگم شما بلافاصله متوجه مي شويد و به حرفام شك مي كنيد حالا اگر شما بع لحاظ اطلاعاتي كه داريد دروغ منو متوجه بشيد ايا اين دليل بر اينه كه شما هم ادم دروغگويي هستيد ؟؟؟؟
تا الان هميشه غصه ميخوردم بابت مردم كشور كه حقشون زندگي خيلي بهتر از اينه اما الان متوجه شدم وقتي ملتي خودش ميخاد دروغ رو باور كنه و جلو بيان حقيقت اعتراض ميكنه و كسي رو كه ميخاد اونا رو أز اشتباه در بياره رو سرزنش ميكنن ، واقعا نميشه كاري براش كرد
متاسفانه اين سايت نمونه جامعه ما است از قديم ميگن از ماست كه بر ماست!!!!!