2777
2789
عنوان

چرا تاپیک سنگی بر گور خاطرات گذشته حذف شد ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1428 بازدید | 73 پست
چون بعضیا عقل دارن هر خیال پردازی را قبول نمیکنن والا ما اگه میخاستیم رمان بخونیم نمیومدیم نی نی سای ...

خوش به حال شما که انقدر باهوشید. اصولا آدمایی که از همه بیشتر دروغ میگن به بقیه هم بیشتر شک میکنند. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخرچه تصمیی گرفت باعلیرضاازدواج میکنه؟

دیگه اینجاشومعلوم نشد چون میخاست بیشترفکرکنه.ولی انگارته دلش دوست داشت برگرده.ولی گفت اگه قرارشدبرگرده میرن مشاوره وزندگی جدیدشروع میکنن

اصلا واقعی نیست و داستان هست خب هر کی دلش نمیخواد نخونه . ما دوس داریم رمان بخونیم به بقیه چه ربطی داره که مچ گیری کنن 

مثلا خیلی زرنگن ؟

برای بارداری همه منتظرا و سلامتی پسرام 1 صلوات میفرستید  خدایا شکرت برای هدیه ای که دادی
من نخوندمش شماخوندی؟ بنظرت واقعی نبود؟

نبود چون شیرین بچه دار میشه و با وجود اونهمه خانواده و خاهر برادارای همسرش نمیتونه همسرشو پیدا کنه بگه بچه مال توست و بعد چهار سال اتفاقی برادرشوهرش میبینش ‌...

خدا جونم ایمان دارم بهترین ها را برام کنار گذاشتی و به موقعش بهم میدی...ولی من صبرو تحمل ندارم😖

ولی بچه ها خداییش انقدر درگیر داستانها نباشید

حالا اگه موردخوبی داشت که یادگرفتین به کنار

ولی اشک وگریه وخوابش رادیدم وفلان و....خیلی ممکنه روحتون صدمه ببینه

حالا جاهایی ازداستانها ناراحت کننده اس ولی نه دیگه ازفکرش شب وروز درنیاین

کاش یک مدتی داستان نذاره کسی

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

اصلا واقعی نیست و داستان هست خب هر کی دلش نمیخواد نخونه . ما دوس داریم رمان بخونیم به بقیه چه ربطی د ...

اره والا منم همینو میگم بهم میکفتن یک خانمی دو فلو باردار بوده سر یکی از همین قصه ها فوت شده

اصلا واقعی نیست و داستان هست خب هر کی دلش نمیخواد نخونه . ما دوس داریم رمان بخونیم به بقیه چه ربطی د ...

نه عزیزم خوب از اول بگه مثلا من نویسندم نگه داستان زندگیمه مثل اون کاربری که دوازده سالش بود و اومد کلی چرت و پرت سر هم کرد گفت داستان زندگیمه بعدم دستش رو شد...

خدا جونم ایمان دارم بهترین ها را برام کنار گذاشتی و به موقعش بهم میدی...ولی من صبرو تحمل ندارم😖
اره والا منم همینو میگم بهم میکفتن یک خانمی دو فلو باردار بوده سر یکی از همین قصه ها فوت شده

واای شوخی نکن؟؟؟؟

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔