2777
2789
عنوان

اولین روز کاری

243 بازدید | 17 پست

منو قسمت لوازم بهداشتی داروخانه گذاشتن و به اون خانمی که فقط مربوط به اونجا بود گفتن ایشون اولین روزه بهش کمک کن یاد بگیره گفت باشه

یاد که نداد هیچ اینقد بداخلاق بود که نگم براتون فقط چشماشو برام کج و موج میکرد منم دیدم این اینجوری میکنه خودم رفتم شامپو و ژل و هر چی بود خوندم و نوشتم تو ی برگه یادم یاشه، یهو سرم داد زد حق نوشتن نداری ،سه ساعت ایستاده بودم ی صندلی بود که با کفش روش وایمیستادن دارو بردارن از قفسه بالا، دیدم همه صندلی دارن جز من فقط ی لبه ش نشستم کمرم داشت میشکست و  یکم آب بخورم نذاشت گفت بلند شو باید یاد بگیری.😐😐😐

کارشم از ساعت ۸صبح تا ۵ غروبه باشم .

به همه شیرینی تعارف کردن جز من برای همه هرصندلی گذاشتن جز من چرا چون من تازه کارم خیلی جالبه. چون روز اول بود دوست نداشتم حرف بزنم و دعوا بشه🥲ی سریاشونم فقط نگاه ریز میکردن به ادم انگار تا حالا ادم ندیده بودن ،چرا پرسنل های داروخانه اینقد عقده ای از هستن البته بعضیاشون. خیلی ناراحت شدم.

چه قدر حس بدی داره ولی دوم بیاره روشونو کم کن

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

بعد همون خانمه برگشته به من میگه تو نمیدونی جای شیرخشک رو؟

حالا جای شیرخشک ها رو که بسته بندی کرده بودن تو ی غرفه دیگه بود

فقط گفتم من تازه اولین روزه اومدم نمیدونم

دوباره قیافه شو مثل شمر کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو با صاحبکار بگو . اگر دیدی فایده نداره بیا بیرون . اینا آدم نیستن از یه شیرینی دریغ کردن

امروز دکتر داروخانه نبود با دستیارش صحبت کردم فقط گفت سخت نگیر😐

😭😭😭بیام بیرون دیگه نمیدونم چه خاکی باید بریزم تو سرم

امیدوارم فداتشمکارش خوبه ولی رفتار این آدما حالمو بهم میزنه🥲🥲🥲ی جورایی همش تحقیر میکنن ادمو

باور کن بیشتر این آدما خودشون اوایل کارشون تحقیر شدن حالا یکی که ناوارده رو دوس دارن بهش حس نا کافی بودن بدن.

در صورتی که اصلا این طور نیست  کم نیار هر روز با انرژی خوبو مودب  و با اعتماد به نفس خوب وارد محیط کارت شو. 

امروز دکتر داروخانه نبود با دستیارش صحبت کردم فقط گفت سخت نگیر😐😭😭😭بیام بیرون دیگه نمیدونم چه خاک ...

پس همه تلاشتو بکن و روشونو کم کن . میفهمم چی میگی منم توی همچین موقعیتی بودم خیلی سخته . برات دعا میکنم 

خیلی به آدم حس تحقیر دست میده، همشون خودشونو ازت بالاتر میبینن یه سلامم بهت نمیدن، نمیگن این کیه جدید اومده، فقط بلدن کار بدن، هیچی هم یاد نمیدن، من که چند سال پیش رفته بودم بیشتر از دو روز نتونستم تحمل کنم💀

Am my demon.. حسبـی الله🎐🎑