2777
2789
عنوان

دلم برای کساییکه پزشکی اوردن میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 10998 بازدید | 220 پست
داروسازی که بدتر و سخت تره از پزشکیه. کلی دارو باید حفظ کنین عوارضاش موارد مصرفش و کلی چیزای دیگه .. ...

من نمیگم بهتره یا بدتره واقعا 

حالا شاید از یه جهاتی بهتر باشه برای شخص من 

حرف من اینه سه تا رشته تاپ تو ایران داره نابود میشه و اون اینده ای که فکرشو میکنن نداره دیگه 

الان پزشکی نابود شده 

دارو هم استارتش خورده اونم نابوده تا چندسال دیگه 

✨کاربر قدیمی🙂‍↔️درونمون خودمونو سوزونده بیرونمون مردمو☝🏻

وای چقد تاپیکت حالمو خوب کرد

من مرزی پزشکی نیاوردم همش بخاطر این سهمیه ای های کصافت

وگرنه ترازشو آورده بودم

حالا شده دام همش خودخوری میکردم البته دامم سراسری آوردم و خیلیم بهش علاقه دارم

ولی متاسفانه اینجا جهان سومه و انگار فقط پزشکه ادمن(که با احترام خیلیا میخونن واقعا اما اکثرشون سهمیه ای هستن) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم دارو برای اینکه پول خوب به دست بیاری باید چندین میلیارد هزینه کنی برای تاسیس داروخونه و تجه ...

آزاد شده خیلی وقته حتی اعلامشم کردن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
چرخه های بیوشیمی خیلی بده ماهم بیوشیمی پایه و بالینی داشتیم متنفر بودم ازشبرا شما فککنم بیشتر از دار ...

اصلا یاد نمیگرفتم   ببین دارم جزوه ترم بالاییارو نگاه میکنم درس باکتری شناسی و ی نیم ساعتیه سعی میکنم حفظش کنم کوندیلوماتا لاتا یا انگل شناسی انکیلوستوما دئودناله  

پزشکی واقعا سخته نگاه واقعااا سخته خیلیا خودشون رو کشتن مخصوصا رزیدنت ها به سال پایینی ها بی احترامی ...

علاقه مهمترین چیزه بله 

نمیدونم شاید من اشتباه میکنم

دوستان پزشکی علاقه و استعداد میخواد در کنارش تلاش زیاد😨

هر کدوم رو نداشته باشین اذیت میشین☺

اگه تیزهوش نباشین نمی تونین سر کلاس یادبگیرین و باید صد برابر تلاش کنین 

نه هر پزشک پزشک خوبیه

نه هر داروسازی داروساز خوبیه

متاسفانه اینجا قبولی سخت و فارغ التحصیلی راحته برعکس همه جای دنیا

من این پستو گذاشتم شاید حتی یکنفر ببینه و بره تحقیق کنه و نجات پیدا کنه

من که اصلا پزشکی نزدم 😐🤣

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

من نمیگم بهتره یا بدتره واقعا حالا شاید از یه جهاتی بهتر باشه برای شخص من حرف من اینه سه تا رشته تاپ ...

پزشکی نابود نمیشه اینقور فیلدای تخصص زیاده داره ک حالا حالا اشباع نمیشه اگ هم ظرفیت ی مقدار زیا  شد ب خاطر کمبود پزشک بود همیشه نجات جون ادما ارزشمنده پس پرستیژش جایی نمیره

کاربری دست دو نفر👧
وای چقد تاپیکت حالمو خوب کردمن مرزی پزشکی نیاوردم همش بخاطر این سهمیه ای های کصافتوگرنه ترازشو آورده ...

عزیزم اتفاقا شانس اوردی 

من خودم رتبه زیر هزار بودم 

پزشک نشدنمو مدیون پدر و مادرمم که نذاشتن غیر تهران جایی بزنم 

و واقعا خداروشکر میکنم ک پزشک نیستم

پزشکی نابود نمیشه اینقور فیلدای تخصص زیاده داره ک حالا حالا اشباع نمیشه اگ هم ظرفیت ی مقدار زیا شد ...

امیدوارم که همینطور باشه

آزاد شده خیلی وقته حتی اعلامشم کردن

اره میدونم پس عملا ارزش داروسازی خیلی میاد پایین در ضمن تاسیس و تجهیز داروخونه برای دختر خیلی سخته ولی پزشکی هزار تا شاخه داره و همیشه جز نیاز کشوره و الانم که افزایش ظرفیت دادن به خاطر اینه که مناطق محروم خالی از پزشکه و اکثر پزشکا دارن مهاجرت میکنن در واقع انقدر نیاز هست که مجبورن دانشجو بگیرن