2777
2789
عنوان

واسه جای جوش کدومش بهتره آیا

1595 بازدید | 32 پست

ضد لک اکسیس وای یا سرم نیاسینامید بالانس؟

جای جوشام قرمز و قهوه ایه

آدمک آخر دنیاست بخند، آدمک مرگ همینجاست بخند، دستخطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند ، آدمک خر نشوی گریه کنی ، کل دنیا سراب است بخند🎭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرم های بالانس هر جا دیدی فرار کن اصلا بدرد نمیخوره 😁صد درصد اکسیس وای👌

آخه خیلی جاها دیدم میگن نیاسینامید بهتره واسه جای جوش و اکسیس وای تاثیر نداره و..... خلاصه گیج شدم نمیدونم کدومو بخرم می‌خوام واقعا تاثیر گذار باشه 

آدمک آخر دنیاست بخند، آدمک مرگ همینجاست بخند، دستخطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند ، آدمک خر نشوی گریه کنی ، کل دنیا سراب است بخند🎭
آخه خیلی جاها دیدم میگن نیاسینامید بهتره واسه جای جوش و اکسیس وای تاثیر نداره و..... خلاصه گیج شدم ن ...

نیاسینامید خیلی خوبه برندای دیگه مثلا نیاسینامید اوردینری عالیه ولی برند بالانس اصلا خوب نیست تأثیری هم نداره استفاده ازش بیهوده اس .

اکسیس وای تاثیر داره البته سرعت تاثیرش نسبت به نیاسینامید اوردینری پایین تره .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

[QUOTE=356777494]نیاسینامید خیلی خوبه برندای دیگه مثلا نیاسینامید اوردینری عالیه ولی برند بالانس اصلا خوب نیست تأثیری ...[/QUOTE

نیاسینامید واسه جای جوش قرمز هم موثره یا فقط واسه منافذ خوبه ؟

[QUOTE=356777494]نیاسینامید خیلی خوبه برندای دیگه مثلا نیاسینامید اوردینری عالیه ولی برند بالانس اصل ...

نیاسینامید برای جوش و لک عالیه 

برعکس حرفای بقیه نیاسینامید تاثیرش بیشتر روی لک و جوش و کنترل چربی هست و روی منافذ تاثیرش کمتره .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

نیاسینامید برای جوش و لک عالیه برعکس حرفای بقیه نیاسینامید تاثیرش بیشتر روی لک و جوش و کنترل چربی هس ...

من می‌خوام اسنس حلزون کوزارکس و ضد آفتاب بیوتی اف جوسان سفارش بدم از امیلی شاپ به نظر شما خوبن اینا؟

شما از امیلی شاپ گرفتین محصولی رو میدونید اصله یا نه؟

نیاسینامید برای جوش و لک عالیه برعکس حرفای بقیه نیاسینامید تاثیرش بیشتر روی لک و جوش و کنترل چربی هس ...

بین اکسیس وای و سرم نیاسینامید کدوم واسه جای جوش پیشنهاد میکنید ؟

من می‌خوام اسنس حلزون کوزارکس و ضد آفتاب بیوتی اف جوسان سفارش بدم از امیلی شاپ به نظر شما خوبن اینا؟ ...

نه متاسفانه از امیلی شاپ خرید نداشتم نمیشناسم .

جفتشون محصولات خوبی هستن ولی تو همین رنج قیمت میتونی ضدآفتاب بهتری بخری چون بیوتی اف جوسان روی صورت براق هست اگه مات میخوای برند دیگه ای بگیر ولی کیفیتش خیلی خوبه .

اسنس کوزارکس هم خوبه برای سفت شدن پوست و چروک ولی برای لک و آبرسانی تاثیر بالایی نداره .

بین اکسیس وای و سرم نیاسینامید کدوم واسه جای جوش پیشنهاد میکنید ؟

نیاسینامید از برند خوب .

من فقط نیاسینامید اوردینری رو خوشم اومد .

نه متاسفانه از امیلی شاپ خرید نداشتم نمیشناسم .جفتشون محصولات خوبی هستن ولی تو همین رنج قیمت میتونی ...

من ۲۰ سالمه ، با توجه به تعریف هابی که از اسنس حلزون شنیدم خیلی دوست دارم امتحانش کنم اما یخورده شک دارم بین کوزارکس و کلینیک

من ۲۰ سالمه ، با توجه به تعریف هابی که از اسنس حلزون شنیدم خیلی دوست دارم امتحانش کنم اما یخورده شک ...

صد درصد کلینیک .

کلینیک محشره خیلی ابرسان خوبیه 

کوزارکس اصلا برعکس تبلیغات خفن نیست و آبرسانی نمیکنه حتی روی بعضی پوست ها باعث جوش میشه ‌.بیشتر برای سنین بالا خوب هست که پوستشون رو سفت کنه .

صد درصد کلینیک .کلینیک محشره خیلی ابرسان خوبیه کوزارکس اصلا برعکس تبلیغات خفن نیست و آبرسانی نمیکنه ...

آبرسان صد ساعته کلینیک درسته؟

مرطوب کننده نمی‌خواد کلینیک؟

آبرسان صد ساعته کلینیک درسته؟مرطوب کننده نمی‌خواد کلینیک؟

اره صد ساعته اش عالیه .

بستگی به پوستتون داره ولی انقدر قوی هست که مرطوب کننده نزدین هم اشکالی نداره .