2777
2789
عنوان

واسه جای جوش کدومش بهتره آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1912 بازدید | 32 پست
ببخشید عزیزم سرم زیر چشم میخوام کافئین اوردینری بخرم باید بعدش کرم دور چشم هم استفاده کنم ؟و اینکه م ...

بله در کنار سرم کافئین حتما باید یه کرم دور چشم ابرسان داشته باشید. نیاز نیست برند خاصی تهیه کنید چون کافئین اوردینری تیرگی رو برطرف میکنه فقط برای آبرسانی یه دور چشم ساده مثل نوتروژینا و سیمپل بگیرید .اگه بهترش رو میخواین سنتلا یا لورال خوبن .

ابرسان کلینیک و اسنس کوزارکس قابل مقایسه نیستن چون هر کدوم هدفشون متفاوته و خاصیت متفاوتی دارن ‌. صد درصد ابرسان کلینیک ابرسان خیلی خوبیه و از بقیه برندا بهتره . 

کوزارکس اصلا آبرسانی نمیکنه و روشن کننده هم نیست ولی تو طولانی مدت جلوی چروک شدن پوست رو میگیره و پوست رو سفت میکنه (البته تاثیر کمی داره)

ابرسان خیلی مهمه پیشنهاد من اینه فعلا ابرسان کلینیک استفاده کنید و برای روشن شدن پوست از ویتامین سی استفاده کنید و همیشه ضدآفتاب بزنید تل پوستتون هیچوقت چروک نشه . و بعدا تو سنین بالاتر میتونید کرم های لیفت و سفت کننده پوست استفاده کنید .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

بله در کنار سرم کافئین حتما باید یه کرم دور چشم ابرسان داشته باشید. نیاز نیست برند خاصی تهیه کنید چو ...

ممنونم‌گلم❤️

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چیز دربارهی ضد لک اکسیس وای ترکیبش با کوزارکس و..  میدونم میگم ایشالا که پولتون حروم نشه 

خب اولا که ضد لک اکسیس وای محصول خوب و با کیفیتیه که ضد لکه ولی بیشتر برای لک های جای جوش یا لک های قرمز و نسبتا جدید استفاده میشه 

اگر لک های سخت و یا خیلی قدیمی دارید شاید اثر نکنه . 

داخلش نیاسینامید داره که خیلی خوبه و باعث ضد جوش شدن و بستن منافذ هم میشه . خیلیا با اسنس حلزون کوزارکس ترکیبش میکنن چرا ؟

چون اسنس حلزون خودش خاصیت ترمیم ، ضد التهاب و روشن کنندگی داره ( به طور کامل ابرسان نیست ) و ترکیبش با اکسیس وای باعث شفاف و روشن شدگی پوست میشه (منظورم از ترکیب قاطی کردنشون با هم نیستا یعنی از اینا تو روتینت استفاده کنی )

اما اسنس حلزون شاید برای بعضیا باعث جوش بشه بدتر چون اسنس های حلزون شاید خیلی برای پوست های چرب مناسب نباشه پس اگر چرب هستی از ترکیب این دوتا صرف نظر کن به جاش از همون ابرسان و مرطوب کننده های خالص استفاده کن مثل اوردینری

نکته دوم نیاسینامید در برخی پوست ها اولش باعث برون ریزی میشه مثلا یک هقته ده روز پس اکسیس وای هم ممکنه به خاطر نیاسینامید اولش باعث جوش بشه ولی بعدش نه . 

نکته ی دیگه اونقدری که اکسیس وای و کوزارکس ، اوردینری و کلینیک فیک داره هیچ برندی انقدر فیکشون نیست پس دقت کنید 

ببینید کلا هر محصول خارجی که میگم معمولا فیکشون تو بازار پره حتی خود فروشنده ها هم الان نمیدونن فیک میفروشن خیلیاشون برای همین باید دقت کنید اینا که گفتم هم همینطور

از بانه اصلا خرید نکنید محصولات ارایشی بهداشتی و کلا 

چنتا فروشگاه قبلا معرفی کرده بودم برای محصولات آرایشی بهداشتی الانم معرفی میکنم دوباره یکی دیگه هم دوستان خیلی گفتن اونم اضافه میکنم 

اولی اوردینری استور که از همه معروف تره هم جنس ها اصل بوده تا الان هم قیمت های پایینه تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره

دومی فروشگاه مادران بوده که فروشگاه قدیمی سیسمونیه ولی ارایشی بهداشتی های اصل هم میاره 

سومی پرنا بود که من چند روز پیش هر چی زنگ زدم یکی دو روز جواب ندادن نمیدونم چی شدن  چهارمی هم رایامیکاپ بود که اونم نسبتا خوب بود همون اولی بهترین گزینه س 

مثل همیشه سعی میکنم به همه ی سوالا جواب بدم .