2777
2789
عنوان

واسه جای جوش کدومش بهتره آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1907 بازدید | 32 پست
اره صد ساعته اش عالیه .بستگی به پوستتون داره ولی انقدر قوی هست که مرطوب کننده نزدین هم اشکالی نداره ...

پوستم مختلطه چندتا آبرسان زدم چربی صورتمو بیشتر میکردن ، کلینیک سنگین نیست؟

ببخشید شوینده زغالی گارنیه هم خوبه؟

من سوال زیاد پرسیدم شرمنده

آدمک آخر دنیاست بخند، آدمک مرگ همینجاست بخند، دستخطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند ، آدمک خر نشوی گریه کنی ، کل دنیا سراب است بخند🎭
پوستم مختلطه چندتا آبرسان زدم چربی صورتمو بیشتر میکردن ، کلینیک سنگین نیست؟ببخشید شوینده زغالی گارنی ...

نه کلینیک خیلی معروفه تو دنیا واقعا عالیه اصلا سنگین نیست و خیلی خوب پوست رو هیدراته میکنه .

شوینده گارنیه خوبه ولی نهایت ۳ بار در هفته استفاده کن چون pH پوست رو به هم میریزه و حالت لایه برداری داره .

شوینده ملایم تر بگیر که بتونی هر روز بزنی .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوستم مختلطه چندتا آبرسان زدم چربی صورتمو بیشتر میکردن ، کلینیک سنگین نیست؟ببخشید شوینده زغالی گارنی ...

دشمنتون شرمنده عزیزم اتفاقا خوشحال میشم راهنماییتون کنم❤️

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

نه کلینیک خیلی معروفه تو دنیا واقعا عالیه اصلا سنگین نیست و خیلی خوب پوست رو هیدراته میکنه .شوینده گ ...

چه شوینده واسه نوع پوستم و مشکل جای جوشم پیشنهاد میدید 

آدمک آخر دنیاست بخند، آدمک مرگ همینجاست بخند، دستخطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند ، آدمک خر نشوی گریه کنی ، کل دنیا سراب است بخند🎭
دشمنتون شرمنده عزیزم اتفاقا خوشحال میشم راهنماییتون کنم❤️

قربون دل مهربونت عزیزدلم 

چه شوینده واسه نوع پوستم و مشکل جای جوشم پیشنهاد میدید

سراوی و لاروش پوزای و ایوروشه فوق العاده هستن 

شوینده کوزارکس هم خوبه 

اگه قیمت مناسب میخواین شوینده ویتالیر یا برایت مکس بگیرید

سراوی و لاروش پوزای و ایوروشه فوق العاده هستن شوینده کوزارکس هم خوبه اگه قیمت مناسب میخواین شوینده و ...

طبق راهنمایی های شما من لیست خرید هام عوض شد

آبرسان کلینیک ، سرم نیاسینامید اوردینری ، ضد آفتاب بیوتی اف جوسان

شوینده هم احتمالا ویتالیر بگیرم

خوبه اینا؟ از جای جوش نجاتم میده ؟😂

طبق راهنمایی های شما من لیست خرید هام عوض شدآبرسان کلینیک ، سرم نیاسینامید اوردینری ، ضد آفتاب بیوتی ...

همشون عالیه صد درصد تاثیر داره😁👌

ممنونم عزیزم دلم خیلی کمکم کردی دوست خوبم😍❤️

سلام عزیزم 

میشه منو راهنمایی کنی درمورد روتین پوستی 

یک نفر گفت پوستت جوش داره و جای جوش هم میمونه، منافذ باز هم داری، یک پک روتین پوستی دکتر راشل بگیر خوبه به نظرتون ارزش داره بگیرم یا نه؟ 

سلام عزیزم میشه منو راهنمایی کنی درمورد روتین پوستی یک نفر گفت پوستت جوش داره و جای جوش هم میمونه، م ...

سلام قشنگم

بله اگه لک های پوستی و جای جوش ها درمان نشه به مرور گود میشه و جاش میمونه .

من با پک دکتر راشل موافق نیستم به نظرم برند های بهتر هستن و میشه هر محصول رو از یه برند گرفت چون تمام محصولات یک برند عالی نیستن .

اول دکتر برید آزمایش بدید منشا جوش ها رو پیدا کنین 

روبالشی رو هر هفته بشور روتین پوستی یکبار صبح و یکبار شب انجام بده . میوه و آب زیاد بخور . چربی و غذای پرادویه یعنی شور و تند مصرف نکن . لبنیات بصورت افراطی مصرف نکن . سبزیجات و امگا ۳ خیلی مهمه .

برای روتین پوستی اول محصولاتی که همه باید داشته باشن رو تهیه کنید یعنی شوینده و تونر و ابرسان و ضد افتاب.  شوینده سراوی عالیه اگه قیمت مناسب میخواین ویتالیر خوبه . تونر انوا عالیه و تونر ویتالیر سبز قیمتش بهتره و خیلی خوبه . ابرسان کلینیک محشره ابرسان برایت مکس هم قیمتش بهتره.  ضدآفتاب سنتلا فوق العادست ضدآفتاب برایت مکس و سیسپرسا هم عالیه 

اگه ارایش میکنید میسلارواتر هم بگیرید میسلار بایودرما عالیه گارنیر هم خوبه و قیمتش مناسب تره 

برای منافذ باز با ابرسان برطرف میشه ولی میتونید از یه نیاسینامید هم استفاده کنید تا روند رو سریعتر کنه

برای جای جوش هاتون اگر تازه هست و قرمزه ترمیم کننده بگیرید برند سیکالفیت خوبه لاروش پوزای هم خوبه سی گل هم خوبه یا ازلائیک برایت مکس.

اگه جای جوش هاتون قهوه ای هست ضدلک بگیرید مثلا نوروا خوبه

ببخشید عزیزم سرم زیر چشم میخوام کافئین اوردینری بخرم باید بعدش کرم دور چشم هم استفاده کنم ؟

و اینکه منم میخوام ابرسان بخرم ۳۱ سالمه دوسدارم پوستم سفت و روشن بشه کوزارکس یا کلینیک کدوم پیشنهادتونه؟ 

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...