2777
2789

بستگی به رسوماتتون داره سمت ما حدود یک و نیم تا دو تومن نهایتا میدن ولی جاهای دیگه تا بیست تومن هم دیدم 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمه من با همه مشکلاتش و شوهر بی پولش، یه کادوی خوب آورد برام. واقعا کادوش از همه بهتر بود. همیشه تو ذهنم موندگاره. با اینکه با مادرم رفت و آمدی نداره، منو قاطی خیلی مسائل نکرد

به خیلی چیزا بستگی داره... 

اینکه تو قبل اون بچه ای داشتی که ازدواج کرده باشه؟! اگه آره داداشت چقدر اورد براتون...

نرخ کادوی خواهر و برادرای دیگت چقدره که میشن عمه و عموی عروس‌‌‌‌‌

آیا تو بچه دم بخت داری؟! 

اگه امروز برای برادرزادت کادو ببری فردا پس فردا که نوبت بچه تو بشه داداشت پس میاره؟! 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

آجی لطفا درخواستمو قبول کن🙏🏻🙏🏻🙏🏻😘😘😘

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.