2777
2789

پیرو تاپیکی که زده بودم درمورد عمه شوهرم که گفتم شوهرم تو کماس اومده مونده خونه ما حالا ۲۰روز خونه ما بوده الان شوهرش بهتر شده همراه میخواست دیگ اینم از دیروز رفت بیمارستان منم دیگ زنگش نزده بودم

تا امروز صب که پیام داد برا شوهرم سوپ درست کن منم درست کردم فرستادم براش با اسنپ 

بعد از یه ساعت دیدم زنگ زد که راننده خیلی اذیت کرد هی میگف بیا اینجا تحویلش بگیر بیا اونجا دیگ منم سوپ دیدم ب درد نمیخورد پس فرستادمش برات

منم فکر کردم راست میگ گفتم باشه عیب نداره ولی من همه چیش چرخ کرده بودم مشکلی نداشت دیگ قطع کردم راننده اومد گف خانم تورو خدا این مشکل اعصاب داشت انگاری زنگ میزنم میگم بیا تحویل بگیر ظرف رو میگه مگه من بیکارم خودت بیارش داخل اورژانس راننده هم بنده خدا گف نمیشه نمیتونم اینم گف حالا که نمیاریش پس برش گردون دیگ کرایه هم دوبله حساب کرد ازمن گرفتش رف

منم خیلی ناراحت شدم ک الکی گفته بود عمش پیامش دادم حالا اسکرین میزارم نظر بدید

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏

دوستان اشتباه تایپی داشتم عمه شوهرم تو کماس دور از جون شوهرم

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوبی که از حد بگذرد....ولش کن، من جات بودم نه دیگه جوابشو میدادم نه راهش میدادم، گم شه بره هتل سوپم ...

اره والا حالا میگه ن من گفتم سوپ یکی دیگه ب درد نمی‌خورد 

منم گفتم حالا تو میرفتی میگرفتیش اگه بد بود اینو می‌گفتی ک راننده نیاد یه عالمه دری وری ب من بگه کرایه هم دوبله بگیره

پیام داد شماره کارت بده کرایه برات بفرستم گفتم مگه من دردم کرایه س میگم زحمت کشیده بودم میومدی میگرفتیش

تند رفتی😐

وای نمیدونی ۲۰ روزه خونه منه هر وعده من غذا درست میکردم براش اینهمه احترامش داشتم فک و فامیل خودش اصلا سراغش نیومدن حالا اینطوری کرد 

چقد پرروئه

کجاشو دیدی 

حالا دیگ هرچی زنگم زد جوابش ندادم 

والا وظیفه ام که نبود ۲۰ روزه جلوت خم و راست شدم اینجور جوابم بدی

اره والا حالا میگه ن من گفتم سوپ یکی دیگه ب درد نمی‌خورد منم گفتم حالا تو میرفتی میگرفتیش اگه بد بود ...

بیشعوریشو نشون داده، شما هم دیگه واسش کاری نکن، وقتی فهم و لیاقتشو نداره،دیگه هم نه جواب زنگشو بده نه محلش بزار، خواست بیاد هم نهایتا خیلی اصرار کرد بگو کار دارم جایی خونه نیستم، یا اصلا جواب نده، بره گمشه 

بعضیا گربه کوره هستن دیگه، چه میشه کرد، الانم حرص نخور، بهتر که شناختیش دیگه براش زحمت نمی‌کشی 

با ابله بحث نمیکنم

بیست روز زحمت کشیدی با یه حرف خرابش نکن بذار بمونه خوبیت سرجاش ،برای آینده هم بعداً تصمیم بگیر چکار ...

دیگ وقتی اون اینطوری کرد خودش پیام داد سوپ درست کن براش وقتی درست کردم ب خودش زحمت نداد بره بگیرش بعد الکی میگه ب درد نمی‌خورد چی باید جواب میدادم بنظرت

وای نمیدونی ۲۰ روزه خونه منه هر وعده من غذا درست میکردم براش اینهمه احترامش داشتم فک و فامیل خودش اص ...

فک و فامیل اش میدونستن گربه کوره تشریف داره واسه همون محلش نمی‌ذاشتن

الانم شما متوجه خصلتش شدی

ولش کن اینجور آدما ارزش ندارن حتی بهشون فکر کنی

با ابله بحث نمیکنم

بیشعوریشو نشون داده، شما هم دیگه واسش کاری نکن، وقتی فهم و لیاقتشو نداره،دیگه هم نه جواب زنگشو بده ن ...

من خواهرم دیگ بچش یه ماهش شده هنوز نتونستم برم ببینمش درگیر خانم بودم حالا اینجور میکنه برام تاقچه بالا میزاره پشت دستمو داغ میکنم دیگه خیرم ب هیچکس نرسه 

خودم که دلم صافه فکر کردم همه عین خودمن