2777
2789

الان جمله سه کلمه میگه ولی خیلی وقت ها نمیفهم چی میگه طبیعی؟

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم

آره طبیعیه 

من بچه های خواهرشوهرمم همنقدر دیر حرف میزنن 

یکی شون 2 سالش بود اینجوری حرف می‌زد 3 سالش شد 

خیلی با ناز و لهجه حرف می‌زد خیلیا من میگفتم اینجور بره مدرسه حسابی مسخره ش میکنن و اینا الان 5 6 سالشه چندوقت پیش دیدمش خیلی گفتارش بهتر شده بود 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه جاریم دقیقا همسنشه ولی فقط ۴۰ ۵۰ تا کلمه میگه جمله ک اصلا

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

[QUOTE=393919238]بچه جاریم دقیقا همسنشه ولی فقط ۴۰ بچه ها باهم فرق دارند

خواهر زاده من یهویی شروع کرد 

خواهرم باهاش کار می‌کنه 

ولی بازم سخته براش

آره طبیعیه من بچه های خواهرشوهرمم همنقدر دیر حرف میزنن یکی شون 2 سالش بود اینجوری حرف می‌زد 3 سالش ش ...

این خوشگل حرف میزنه ولی شل حس میکنم هنوز براش سختع

[QUOTE=393919238]بچه جاریم دقیقا همسنشه ولی فقط ۴۰ بچه ها باهم فرق دارندخواهر زاده من یهویی شروع کرد ...

احیانا ک کارتون انگلیسی نگا نمیکنه؟

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

حرف زدن بچه احساس میکنم خیلی به این بستگی داره باهاش حرف میزنن یانه

بنظرم بچه هایی که دورشون شلوغه و همش درحال حرف زدن هستن زود تر حرف میزنن

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
نه بابا

اهان. اخه نوه آبجیم از زیر یکسال کارتون انگلیسی میدید اون باعث شد الان ک پنج سالشه یکم نامفهوم صحبت میکنه بعضی از کلمه هارو انگلیسی بعضیارم تلفظشو ک خیلی بلد نیست ناشیانه میگ

این خوشگل حرف میزنه ولی شل حس میکنم هنوز براش سختع

اشکال نداره کم کم درست میشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕