2777
2789
عنوان

جواب عمه‌ی پرروی شوهرمو چی بدم بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 20 پست
فک و فامیل اش میدونستن گربه کوره تشریف داره واسه همون محلش نمی‌ذاشتنالانم شما متوجه خصلتش شدیولش کن ...

اره همون حتی خونه برادرشم اینجاس ولی یه بارم تعارفش نکردن ببرنش خونه  میشناسنش دیگه

خیلی ناراحت شدم 

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
آره الان عصبانی ای ولی حیفه زحمتته خرابش نکن ایندفعه رو

دیگ چیزی بهش نگفتم تا الانم دلم برا شوهرش میسوخته

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواهرم دیگ بچش یه ماهش شده هنوز نتونستم برم ببینمش درگیر خانم بودم حالا اینجور میکنه برام تاقچه ب ...

اشتباهه،منم مثل شما بودم، مردم خیلیاشون فقط سواستفاده گرن، نمی‌گن تو آدم خوبی هستی داری لطف میکنی فکر میکنن خودشون شاهزاده هستن و بقیه باااید بهشون خدمت کنند

اینم از من داشته باش واسه هیییییچ کس از کار و اولویت خودت نزن، تهش نقره داغ میشی فقط

با ابله بحث نمیکنم

اشتباهه،منم مثل شما بودم، مردم خیلیاشون فقط سواستفاده گرن، نمی‌گن تو آدم خوبی هستی داری لطف میکنی فک ...

اره والا همینم شده دیگه

مثلا صبی بهش گفتم براتون شام میزارم ولی دیگ تموم کوفتم نمیفرستم براش

وای نمیدونی ۲۰ روزه خونه منه هر وعده من غذا درست میکردم براش اینهمه احترامش داشتم فک و فامیل خودش اص ...

درک میکنم خیلی بده واقعاً ،تحمل اینجور آدما هم سخته.من در مورد خصوصیات اخلاقیشون نمی‌دونم ولی به نظرم اگه با لحن بهتری می‌گفتین بهتر میشد،ممکنه باعث  کدورت و دشمنی بشه…

درک میکنم خیلی بده واقعاً ،تحمل اینجور آدما هم سخته.من در مورد خصوصیات اخلاقیشون نمی‌دونم ولی به نظر ...

ببین من کلا آدم ب شدت مهربونیم اصلا اهل دعوا و بحث نیستم

این خانم کلا انگاری دوقطبی

۲۰ روزه شوهرش اینطوریه داداشش هم راهش نداد خونه ش من حال شوهرش بد میشد می‌نشستم باهاش گریه میکردم

ولی دیگ واقعا شورشو در آورده بود خب اگه نتونست بره تحویل بگیره همینو میگف چرا الکی گف سوپ ب درد نمی‌خورد ک زحمت منو بی ارزش کنه