2777
2789
عنوان

ژیلت مشترک و اچ ای وی

796 بازدید | 41 پست

کسی اطلاع دارع که ویروس اچ ای وی چه مدت تو محیط زنده میمونه و میتونه عفونت زایی کنه؟من تازع از این وسواس خلاص شده بودم ک به اشتباه از ژیلت یکی از اعضای خانواده ک رابطه خارج چهارچوب داره استفاده کردم و دچار خونریزی شدم و سریع با اب شستم ژیلتم خون مشهودی روش نبود اما دو هفته بعدش دچار تب و سردرد و سرفه بی حالی شدم و ابرزیش بینی،بنظرتون احتمال اچ ای وی هست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این ویروس حتی تا 15 سالم میتونه نهفته باقی بمونه و علائمی بروز نده وای میتونه تو همین حین هم منتقل بشه از فردی به فرد دیگه 

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

من مبتلام ، هیچ علائمی هم نداشتم اتفاقی پاپ اسمیر دادم برای چکاب و مشکوک بود ...ولی اینایی ک شما میگ ...

شما اچ پی وی داری احتمالا 

ایشون منظورشون ایدز هس

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

وای چرا همش از اچ آی وی و اچ پی وی و زگیل اینا حرف میزنی بنظرم خیلی حساس شدی با یه مشاور حرف بزن اذیت میشی اینجوری

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

اول اونی که چنین رابطه ای رو داره خفه کنید

در مرحله دوم حالیش کنید ژیلتو همینجوری نمیندازن تو حموم

در مرحله سوم به دکتر مراجعه کن و از این به بعد حواستو بیشتر جمع کن

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱