کسی اطلاع دارع که ویروس اچ ای وی چه مدت تو محیط زنده میمونه و میتونه عفونت زایی کنه؟من تازع از این وسواس خلاص شده بودم ک به اشتباه از ژیلت یکی از اعضای خانواده ک رابطه خارج چهارچوب داره استفاده کردم و دچار خونریزی شدم و سریع با اب شستم ژیلتم خون مشهودی روش نبود اما دو هفته بعدش دچار تب و سردرد و سرفه بی حالی شدم و ابرزیش بینی،بنظرتون احتمال اچ ای وی هست؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم چند ساعت ولی به احتمال زیاد ژیلت خشک بوده تقرییا میشه گفت بالا ۳ ۴ساعتhpvچرا؟
مگه نمیگی روابط ... داره؟ اگه از ژیلت مشترک برای ناحیه تناسلی استفاده کنید و اون شخص مبتلا به hpv یا همون زیگیل تناسلی باشه ممکنه به شما منتقل بشه چون این ویروس تو محیط مدت زیادی زنده میمونه همینطور که از اسمش پیداست😒
من با اون تیغ جوش رو پام کنده شد و خون اومد اما به ناخیه تناسلی نخوردولی من شنیدم ک اچ پی وی فقط از ...
پس نگران نباش
آره راه انتقال قطعیش تماس جنسیه ولی علم پزشکی هر لحظه داره به روز میشه شاید پس فردا بگن راه های دیگه هم هست هرچند همین الان میگن از حوله و ژیلت و سایر وسایل شخصی فرد مبتلا نباید استفاده کنید