2777
2789
عنوان

ژیلت مشترک و اچ ای وی

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 41 پست
اسم رفرنس کتاب عفونی رو یادم نیست😕ولی میدونم تو محیط زنده نمیمونه اگه زبانت خوبه برو تو پاب مد سرچ ...

نمیدونم چند ساعت ولی به احتمال زیاد ژیلت خشک بوده تقرییا میشه گفت بالا ۳ ۴ساعت

hpvچرا؟

چرا ناراحت میشی اخه عزیزم 😑برداشتت بد بوده از حرف من اون کاربرر برات سوتفاهم پیش اومده منظوری نداشت ...

ببخشید😢استرسم بالاست واقعا نگرانم باعث شد اشتباه برداشت کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم که من ۴روز قبل اینک این علایمو داشته باشم رفتم مهمونی فرداش دوستم گفت ک سرما خورده و من سه ...

علائم سرما خوردگیههه 

تو مرحله اول ابتلا ب اچ پی وی ایمنی بدن بالا میره و اصلا مریضم بسی علائمی حس نمیکنی 

انا اگه ثراره ذهنتو درگیر کن حتما دکتر عفونی برو و آزمایش بده 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
نمیدونم چند ساعت ولی به احتمال زیاد ژیلت خشک بوده تقرییا میشه گفت بالا ۳ ۴ساعتhpvچرا؟

مگه نمیگی روابط ... داره؟ اگه از ژیلت مشترک برای ناحیه تناسلی استفاده کنید و اون شخص مبتلا به hpv یا همون زیگیل تناسلی باشه ممکنه به شما منتقل بشه چون این ویروس تو محیط مدت زیادی زنده میمونه همینطور که از اسمش پیداست😒

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

مگه نمیگی روابط ... داره؟ اگه از ژیلت مشترک برای ناحیه تناسلی استفاده کنید و اون شخص مبتلا به hpv یا ...

من با اون تیغ جوش رو پام کنده شد و خون اومد اما به ناخیه تناسلی نخورد

ولی من شنیدم ک اچ پی وی فقط از تماس جنسیه!

من با اون تیغ جوش رو پام کنده شد و خون اومد اما به ناخیه تناسلی نخوردولی من شنیدم ک اچ پی وی فقط از ...

پس نگران نباش

آره راه انتقال قطعیش تماس جنسیه ولی علم پزشکی هر لحظه داره به روز میشه شاید پس فردا بگن راه های دیگه هم هست هرچند همین الان میگن از حوله و ژیلت و سایر وسایل شخصی فرد مبتلا نباید استفاده کنید

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

خیلی کم زنده میمونه در حد ۵ دقیقه اینا

سلام عزیزم 

میشه لطفا اگ راجب هپاتیت هم اطلاع داری بگی؟

روی ژیلتی که خونی مشهود نبست و خشکه اگه باهاش دچار خونریزی بشیم احتمال هپاتیت ب هست که منتقل بشه؟

سلام عزیزم میشه لطفا اگ راجب هپاتیت هم اطلاع داری بگی؟روی ژیلتی که خونی مشهود نبست و خشکه اگه باهاش ...

سلام ویروس هپاتیت ب تا ۲هفته بیرون از بدن زنده میمونه

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘