سلام من برا جهیزیه ام ماشیم ظرفشویی ال جی خریدم ولی الان بلد نیستم ازش استفاده کنم . ینی فک میکنم تنظیماتش بهم ریخته . و ظرفامم خشک نمیکنه . بار اول ک گذاشتم همه رو خشک کرده بود و بخار میومد بیرون . من عکس کلیداشو میزارم لطفا از روی عکس راهنماییم کنید . چطوری تایم شستن و خشک کردنشو درست کنم و بقیه کلیدا چه استفاده ای دارن. ممنون میشم راهنمایی کنید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من care رو میزنم اصولا یک ساعت و ۴۰ دقیقه آخه quick خیلی تمیز نمیکنه برای ظرف های میوه بیشتر ...
وقتی care رو میزنم . زمانش همون یک و ۴۰ هست . و فقطم دوتا چراغای اول روشن میشه . دفه اول ک استفاده کردم رو کوییک بود و ظرفام خشک شده بود . الان نمیدونم چرا رو هر کدوم ک میزنم چراغ خشک کردن روشن نمیشه . خدا خیر دنیا و آخرت بهت بده اگ بلدی کمکم کن اون هفته مهمون دارم
نمیدونم عزیزم من care رو که میزنم سه تا چراغای اول روشن میشن ولی quick دوتا چراغ اول زنگ بزن ...
ینی جواب میده نمایندگی ؟ بعد ینی این طور نیس که زمانشو مث ماشین لباسشویی خودمون انتخاب کنیم ؟ اخه یک ساعت و چهل یا دوساعت و خورده ای خیلی زیاده .من فک میکنم آب و برق زیادی مصرف میشه