2777
2789

۳روز پیش نوبت داشتم واسه کشیدن دندون عقلم .خلاصه صبح بامامانم رفتیم برام عکس OPGنوشت رفتم گرفتم دوباره برگشتم خانم دکتر خدا میدونه دکتر بود یا نه. یه دختر جوون لاغر که گفتم تودلم خدایا این یعنی زورش میرسه دندن عقل به اون بدقلقی رو بکشه. عکس منو دید بعد گفت برو بشین من نمیدونم یه استرس خاصی داشتم تجربه اولم نبود قبلش یکی از دندون عقلامو کشیده بودم یکیش روهم جراحی  کردم  اصلا بدون هیچ دردی و خیلی راحت. اما این سری نمیدونم چی شد که پیش این خانم دکتر رفتم اخه جای شناخته نشده ای نبود.بعد بلافاصله بدون این که بزاره دندونم بی حس شه اومد شروع کنه به کشیدن وای همون لحظه اشاره کردم که درد دارم .گفت یه بیحسی دیگه میزنم برات دوباره زدو شروع کرد بدون وقفه اینبارم موقعی که میخواست بکشه درد داشت دوباره بهش گفتم بازم برام ۲تا بی حسی دیگه زد بازم درد داشتم بهم میگفت طبیعیه این فشار دستمه فکر میکرد لوس بازی در میارم  ولی درد وحشتناکی داشت بهش گفتم .به یه دکتر دیگه گفت اونم اومد دوتا بی حسی دیگه زد و دکتر اومد شروع کنه به کشیدن داشت میکشید که دستشو گرفتم و میگفتم توروخدا نکن درد دارم داشت ادامه میداد تااینکه به اجبار من دست نگه داشت و کلافه بود و ول کرد رفت بیرون منم ازشدت درد و ترس قلبم تند تند میزد و دستو پام میلرزید بلند شدم رفتم بیرون پیش مامانم اشکام از شدت شوک میریخت زنگ زدم شوهرم گفتم هرچی به دکتر میگم بیحس نشده دندونم بازم داره ادامه میده من درد دارم .بی حس نمیشه. شوهرم اومد دنبالم رفتم پیش یه دکتر خیلی خوب که ای کاش ازاول پیش خودش میرفتم تا عکسمو دکتر دید گفت دندونت عفونت شدید داره براهمین بی حس نشده بهم انتی بیو تیک داد که بخورم . منم زنگ زدم به منشی دکتر گفتم دکتر شما البته اگه واقعا دکتر باشه ازعکس من متوجه نشد دندونم عفونت داره و تند تند بی حسی میزد پس عکسو واسه چی میگیرن. منشی پرو و طلبکارانه گفت خانم دندون شما عفونت نداشت شما از ما یه عذر خواهی نکردید و رفتید گفتم ببخشید که دندونم عفونت داشت و دکتر نفهمید .توقع داشت بشینم زیر دست دکتر باوجود عفونت و درد شدیددندونمو بکشمو چیزی هم نگمو پول هم بدم ۱میلیون هزینش میشد. خداروشکر که از زیر دستش بلند شدم وگرنه خدا میدونه چی میشد هنوزم تپش قلب دارم دوستو پام یخه و حالم بده از عوارض بی حسی هست نمیدونم اینا چجوری مدرک میگیرن.. و انقدر هم پررو و طلبکار هستن البته که دکتر باانصاف و باوجدان و حرفه ای کم نداریم اینم ازشانس من که گیر یه دکتر ناشی افتادم..  منشی میگفت دستتون به جایی بند نیست اگر بخوایید شکایت کنید به نظرتون اسم دکتر رو به نظام پزشکی بدمو بگم چه اتفاقی افتاده کاری میکنن؟؟؟یانه؟

مامانم هم ی دکتری چند روز پیش عصب کشی کرد  داغونش کرد دوباره رفت ی جای دیکه گفت عصب کشی خوب نبوده از اول هزینه و درمان و... 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا پزشک خوب کم شده.

منم برای جراحی رفتم ۳ جای مختلف

یکیشون گفت کار من نیست تخصصش رو ندارم.

یکی دیگه گفت برو فلان جا پیش فلان دکتر باید سی تی اسکن بگیری بعد گفت تو مطب خونریزی قابل کنترل نیست باید بری اتاق عمل با چندبرابر هزینه جراحی، دکتر بیهوشی ببینه و فلان. که بعدا فهمیدم مطب رادیولوژی برای خانمشه.

دکتر سوم از روی عکس گفت میتونم جراحی کنم ، همین الانم وقتم خالیه ، ۳۰ دقیقه طول کشید بدون ذره ای درد.. بعدشم هیچ مشکلی نداشتم. هزینه هامم نصف شد.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

واقعا پزشک خوب کم شده.منم برای جراحی رفتم ۳ جای مختلفیکیشون گفت کار من نیست تخصصش رو ندارم.یکی دیگه ...

خداروشکر گلم اره یه عده شون  فقط فکر منافع خودشونن 

پزشکها قشر محترم و زحمتکشی هستن ولی یه تعدادیشون خیلی راحت دارن با جون و مال مردم بازی میکننکه اینهم ...

واقعا همینطوره .براشون فقط پول مهمه 

بگو توکه نمیتونی بگو نمیتونم نه اینکه این بلارو سر ادما بیاری و طلبکارم باشی

منشیش توقع داشت ازشون عذرخواهی هم کنم به خاطر ناشی بودنشون خیلی رو دارن بعضیا دریغ از ذره ای وجدان ...

منم همین بلا سرم آمد دوتا از دندانهای من افتم داشت کشید بعد منو طب لرز کرفت 2 ساعت تو درمانکاه نک هم داشتن تا خوب شدم