2777
2789
عنوان

عاقبت وحشتناک خودکشی

934 بازدید | 27 پست

سلام من چند وقت پیش ب فکر خودکشی بودم یک شب خواب دیدم دستام بستس به زنجیر های آهنی و آتش داشتم میسخوتم بعد کرم ها در حال خوردنم بودند لطفاً نشر دهید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب درکمن ۲ تا خودکشی ناموفق دارم اما قطعا دفعه سوم کارو تموم میکنمخدا ک کمک نکرد این دنیارو یکم زندگی ...

دلیلتو میتونم بپرسم ؟ اگر دوس داشتی بگو

الهی مرا آن ده که آن به ... 

ب درکمن ۲ تا خودکشی ناموفق دارم اما قطعا دفعه سوم کارو تموم میکنمخدا ک کمک نکرد این دنیارو یکم زندگی ...

عزیزم با خودکشی درد تموم نمیشه،منتقل میشه!

از شما ب کسایی ک دوستت دارن🍁

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

تاپیک های کاربر رهگذر رو بخون 

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

درسته خودکشی گناهه ولی اینایی رو ک گفتی نمیتونم قبول کنم.

روح جسم نیست ک خورده شه، درد حسمانی رو حس کنه مثل سوختن.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

بدویین بدویین خواب خانمو نشر بدید

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن میگن کنکور مهمه کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن میگن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته اونایی که با هنر به جای رسیدن میگن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن میگن تو هنر پول نیست کسی که رابطه موفقی داره میگه همراه داشتن خوبه اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته میگه رابطه خوب نیست . هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر میده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه :)