ب درکمن ۲ تا خودکشی ناموفق دارم اما قطعا دفعه سوم کارو تموم میکنمخدا ک کمک نکرد این دنیارو یکم زندگی ...
ی کم دنبال فلسفه زندگی برو ...زندگی بر پایه ظلم بنا شده و برای همه ظالمانست ...هیچکس تو اوج خوشی و خوشبختی نیست ...فلسفه زندگی همین درد کشیدنه ما با سختیا روحمون رشد میکنه برای مراتب بالاتر اماده میشه ...تو با خودکشی فقط و فقط باعث میشی روحت تا اخر زجر بکشه و بعد از مرگ بقیه سالایی ک قرار بوده زندگی کنی و روحت بدتر از جسمت زجر میکشه..پس این زندگی کوتاه رو با خودکشی تمومش نکن عزیزم .زندگی برا همه سخته خیلی سخته ...
حتی ممکنه بقال سرکوچه ام ادمو دوست داشته باشه،گربه های تو کوچه،هاپوی همسایه،پروانه روی گل
ما ک خبر نداریم:)
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
از من بپرسی روح اگر دردبکشه جسم مریض میشه ,حتی متخصص قلب اینوگفت که رنجش روح جسم وقلب رو بیمارمیکنه
درسته درد رو بدتره ولی ی عده میان مثل استاتر میگن دستمون سوخت یا از مو اویزونن دردمون اومد و....
من میگم هر چی باشه درد روحه گاهی اوقات جسم سالمه ولی حس مدیضی داریم مثل اون کجای روح خورده میشدع؟ کسی حودکشی میکنه جسمش براش مهم نیست ک خورده شدنش همبراش معم باشه
چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبیسوزد، شبی دیگر نمیسوزد.بزنی...نتونه بزنه، میزنه...!