2777
2789
عنوان

مادرشوهر (بچه ها لطفا بیایین)

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 32 پست

نرو که تبدیل میشه به یه قانون ،اگر یه وقتی نتونستي بري واست ناراحتی درست میکنن،این شرایط واسه منم بوده و الان پشيمونم که چرا تو خونه ی خودم نميموندم

خدایا ازت ممنونم به زندگیم سرو سامون دادی ،من عاشقتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرم خیلی ادم صبوریه و اصلا کاری به کارم نداره نه اینکه دوستم نداشته باشه از رفتاراش متوجه میشم ...

بخاطر اینه که نمیخان پسرشون ازشون دور بشه .میخان همیشه رفت و آمد داشته باشی و دوری عادی نشه براتون

آنچه درفهم توست،مفهوم توست...               
شایدنری فک کنن از سیاستته یا عروس خوبی نیستی ولی ب نظرم نرو بذاربدونن توروباید با پسرشون ببینن حساب ...

منم دوست دارم خونه فاميل شوهر با شوهرم برم اينطورى خيلى بهتره

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...
درسته پس به این نتیجه رسیدم ک بدون شوهرم اونحا نرم.

برو 

ولی خیلی کم یکی دوهفته یک بار 

ارزش بالاتره 

البته رفتارا باهم فرق داره. شاید مادرشوهر شما با رفت و آمد کردن مهربون تر باشه

آنچه درفهم توست،مفهوم توست...               

من یک روزدرمیان  میرفتم خ مادرشوهرم شایدبعضی وقتها شوهرم نمیخواست بره من میگفتم ن بد نذاریم تنها بمونن ازخوبی خودم بود نمیذاشتم توهیچ زمینه ای حرفش زمین بیوفته نمیذاشتم شوهرم حرفشونو زمین بندازه مثل دختربودم شایدبیشتر ولی ارزش نداشت چوبشو خوردم الان دوری و دوستی همه ب من میگفتن از مادرشوهرشانس آوردی درحالی ک روی خودشو نشون داد

ان مع العسرا یسرا
خداروشکر مادرشوهرم خیلی خوبه ولی نمیدونم چیکار باید بکنم 

اگه خوبن چ اشکالی داره برو ، ولی نه هر باری ک شوهرت نیس

سعی کن کاری کنی ک اگه یه وقت نخواستی بری مجبور نباشی جواب پس بدی 

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

به نطرمنم نرو.اگه هم بری در حد سر زدن بهش باشه.وگرنه یه بار بمونی شوهرت هربار که میره ماموریت بهت میگه وسایلت جمع کن برو خونه مادرم.دوری ودوستی.صمیمیت بامادرشوهر توقعشو میبره بالا ودرد دلاش هم بعدا میشه نیش وکنایه برای تو.

منم میگم نرو ، کلا به ضئهرت بگو حالی کنه بهشون خانم من بدون من هیچ جا نمیاد

دردسر نشه بعدا برات

من به دعای جمع خیلی اعتقاد دارم ، میشه با دلای پاکتون واسه سلامتی مامان مهربونم و خواهر معصومم یه حمد میخونید؟خیلی خیلی مهربونید،عاشق اینجا و بودن باهاتونم
به نطرمنم نرو.اگه هم بری در حد سر زدن بهش باشه.وگرنه یه بار بمونی شوهرت هربار که میره ماموریت بهت می ...

ن عزیزم گزینه دیگه برا مادرشوهرسیاستمداراینجوری میشه ک ز میزنه ب پسرش میگه تو ک داری میری زنتوهم برداربیار بذاراینجاتاما دل نگرون نباشیم باچرب زبونی بیش ازحد عروس بیچاره از همه چی بیخبر فک میکنه شوهرش نگرانشه میگه برو

ان مع العسرا یسرا

من تقریبا ۹سال و اندی که ازدواج کردم فقط یبار رفتم خونشون

با ازدواجمون مخالف بودن

همسرم به خاطر من پیششون نمیره

پدرشوهرم از اونا پولدارای مغروره(البته ازمن خوشش نمیاد ولی کلا مرد خوبیه)

همه ی بچه هاشو خونه داده

به ماحتی کادوی ازدواج هم نداده

به همسرم گفت قدم خودتو پسرات روی چشمم ولی زنت نیاد

همسرم گفت من بدون زنم هیجا نمیرم🤗🤗🤗

پدرم که رفت شهر خالی شد...پدر مگر تو چند نفر بودی؟😢😢😢