فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 عنوان قرص اچ دی خوردین 1853 بازدید | 12 پست کسی برای قطع خونریزی دکتر بهش اچ دی داده؟بعد چن روز خونریزی قطع میشه؟ی قرص جلوگیریه،من هفت شب خوردم قطع نشد خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم 1403/07/22 | 11:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 سونو داده بودین؟ اره شنبه هفته قبل خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
nargessssi عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 3261 اره شنبه هفته قبل اگه دوست داشتی بفرستچند روز خونریزی داری؟HD قرص مناسبی نبوده برای قطع
فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 اگه دوست داشتی بفرستچند روز خونریزی داری؟HD قرص مناسبی نبوده برای قطع از هفت شهریور،چه میدونم هم اچ دی داد،همدوتا آمپول ویتامین کا زدم خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 اگه دوست داشتی بفرستچند روز خونریزی داری؟HD قرص مناسبی نبوده برای قطع چیشد خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
nargessssi عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 3261 از هفت شهریور،چه میدونم هم اچ دی داد،همدوتا آمپول ویتامین کا زدم تست بارداری دادی؟یا لخته بقایا جنینه یا پولیبهاگه پولیب باشه باید برداشته بشهچطور بعد این همه روز خونریزی فقط به یک قرص اکتفا کرده شاید لازم باشه کورتاژ بشی
فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 تست بارداری دادی؟یا لخته بقایا جنینه یا پولیبهاگه پولیب باشه باید برداشته بشهچطور بعد این همه روز خو ... ازمایش دادم منفی بود،نمیدونم من فقط بهمن سزارین شدم،اونم گفت خونریزی بند نیاد کورتاژ خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 سلام عزیزم , شما با آی یو آی باردار شدید ؟؟ سلام نه طبیعی خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
رهااااااااmmm عضویت: 1403/08/29 تعداد پست: 363 سلام عزیزم منم الان ده روزه خونریزیم قطع نمیشه چیکار کردی قطع شد ممنون میشم جواب بدی حال من حال مریضی است که در کشتن او❤️🩹🚑🕳️ درد و درمان و طبیبش همه همدست شدند🤍🕊️
فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 سلام عزیزم منم الان ده روزه خونریزیم قطع نمیشه چیکار کردی قطع شد ممنون میشم جواب بدی همه کار کردم قطع نشد،اخر خودش قطع شد بعد دوماه،حتی روزی دوتا منفامینک دوتا ترنسید میخوردم بازم خونریزی داشتم خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم