2777
2789

سلام من اصلا هیچی نداشتم الان ماه شیشم هستم ولی شنیدم چهار ماه تموم میشه درست میشی احتمالا نی نیت دخمله

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من اصلا هیچی نداشتم الان ماه شیشم هستم ولی شنیدم چهار ماه تموم میشه درست میشی احتمالا نی نیت دخ ...

دوروز دیگه چهار ماه تموم میشه.بی اشتهایی شدید دارم.هیییچی دوست ندارم.

پسره عزیزم

خدای خوبم بخاطر همه چیز ازت ممنونم مثل همیشه مراقب زندگیم باش
سلام من اصلا هیچی نداشتم الان ماه شیشم هستم ولی شنیدم چهار ماه تموم میشه درست میشی احتمالا نی نیت دخ ...

بچه اولیته شما؟جنسیتش چی

منم اصلا حالت تهوع نداشتم

ولی اکثرا تا 4ماهگی تمام میشه ویارشون

چیزای دیگه شروع میشه😉

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍

به سلامتی عزیزم هفته ی دیگه درست میشی طبیعیه اکثر خانما دارن ببین صبحا بیسکوییت ترد بخور خیلی خوبه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
منم اصلا حالت تهوع نداشتم ولی اکثرا تا 4ماهگی تمام میشه ویارشون چیزای دیگه شروع میشه😉

نکنه خواهر منی خواهرمنم مولود متولد 68😀

به سلامتی عزیزم هفته ی دیگه درست میشی طبیعیه اکثر خانما دارن ببین صبحا بیسکوییت ترد بخور خیلی خوبه

ممنون عزیزم.تازه ایقد بالا اوردم گفتم الانه ک شوهرم بیدار شه و بیاد بالا سرم.اومدم بالا سرش چناان خروپفی میکرد😂

نکنه خواهر منی خواهرمنم مولود متولد 68😀

من خواهر ندارم گلم😕

ولی چه باحال که هم اسم و همسنم با خواهرت

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍

عزیزم شوهر که بیدارم بشه وسطش دوباره میخوابه بیسکوییت ترد یا چوب شور بخور اگه مشکلدفشار نداری ولی زیاد نخور باد نکنی

خدا کنه تموم شه...برا بارداری اولم همینجور بودم دقیقا...