2777
2789
عنوان

راجب رشته های تحصیلی سوالی دارید بپرسید📜

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 81 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درمورد ایند کاری رشته آمار بگو

ببینید من اطلاعاتم در این زمینه کمه ..ولی آمار مثل رشته ریاضیه به تنهایی باهاش کاری نمیکنن وای به کمک علوم دیگه میره..امار توی همه رشته ها کاربرد داره استاد هم میتونی بشی خودت میتونی انتخاب کنی وارد حوضه اموزش بشی کار کنی مقاله بنویسی یا هرچی

عزیزم خدایی از کجا انلاین میشی سطح اطلاعاتت در مورد رشته ها در حد جوک خنده داره مجبوری مگه ؟؟؟؟

عزیزم منظورم همینجوری رفتن با مدرک حسابداری ایرانه 😐😐😐😐کم حرف چرت بزن دوست من فک میکرد مدرکشو برداره ب کشوره دیگه ک اشتباه کرد 

تو لازم نیست انقد فشاری شی ب تو مربوط نیست اوکی؟

عزیزم منظورم همینجوری رفتن با مدرک حسابداری ایرانه 😐😐😐😐کم حرف چرت بزن دوست من فک میکرد مدرکشو بر ...

با مدرک حسابداری ایران هم میشه مهاجرت کرد همه دوستایی که تو دانشگاه تهران داشتم مهاجرت کردن توام برگرد گاو و گوسفنداتو بچرون تو رو چه به این حرفا ! 

.

با مدرک حسابداری ایران هم میشه مهاجرت کرد همه دوستایی که تو دانشگاه تهران داشتم مهاجرت کردن توام برگ ...

از روستا ب عنوان توهین استفاده میکنی معلومه  چطورشخصیتی داری  راست میگن تحصیلات شعور و شخصیت نمیاره 

تو قبل کامنت گذاشتن برو ادب یاد بگیر ببین چطور حرف بزنی  کجا چیرو بگی  کجا نگی ، باشه شما شهری 

توی شهری کجای دنیا رو فتح کردی ک حالا روستاییان نکرده باشن 

افتخارات خودت چیه روستاییان زحمت میکشن صب تاشب کار میکنن نون حلال درمیارن. روستایی بودن خجالت نداره آدماییو مثل تو از دم صب دنبال شیرو ماست و کره ی همین روستاییان 

ولی واسه آدمی مثل تو متأسفم 

درس نخون دیگه خواهشن درس خوندن البته اینجوریه نخونی چی بودی

عزیزم نظرت درباره رشته روانشناسی دانشگاه ازاد چیه ؟خودم علاقه دارم فقط چه زیر شاخه رشته روانشناسی خو ...

ببینید واقعا روانشناسی مثل جسارتا مکانیکی بستگی به مهارتتون داره

ارشدو دکتراروهم بگیرید کلی جا هست استخدام شید..و بله‌گرایش بالینی از همه محبوب تره..و اینده خوبیم داره

عزیزم درمورد رشته تاریخ و مشاوره بگو

مشاوره رشته خوبیه خیلی جاعا مثل مدرسه کیلینیک ..مشاور کنکور بودن بخاطر استرس مشاور تحصیلی خیلی چیزا مشاور خانواده...اگه ادم باسوادی باشید رشته خوبیه

تاریخم فقط تا این حد میدونم که استاد میشید...با ازمون استخدامی معلم هم میشید...در زمینه مقاله نویسی هم‌میتونید فعالیت کنید

از روستا ب عنوان توهین استفاده میکنی معلومه چطورشخصیتی داری راست میگن تحصیلات شعور و شخصیت نمیاره ...

ببینید اصلا به کلمه روستایی اشاره نکردن..باید قبول کنید این لفظیه که منظورش اینه نیاز نیست نظر بدی برو به کارای دیگه برس فلان...هیچ توهینی به روستایی ها نشده

مشاوره رشته خوبیه خیلی جاعا مثل مدرسه کیلینیک ..مشاور کنکور بودن بخاطر استرس مشاور تحصیلی خیلی چیزا ...

ممنونم عزیزم 😘♥️

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن