2821
2789

پنج ساله ازدواج کردم دریغ از یه محبت دریغ از یه نگاه مهربون ،هیچ کاری برام نکردن اصلاااا ، ینی اثاث کشی داشتم کمکم ندادن چمیدونم مریض شدم کمکم ندادن ،کاری چیزی داشتم اصلا تابحال نشده دعوت کنن یا بگن بیاین برا شامی چیزی ،یبار جایی کار داشتم نزدیک خونشون ،پول اسنپ برا برگشتن نداشتم شوهرم گفت برو اونجا تا بیام ، رفتم دختراش و نوه هاشو داماداش بودن مدام توروم نگاه میکرد ک غذام کمه ، یا مثلا گاهی گوشتی چیزی داریم میگیم اونجا کباب کنیم بهونه میارن ک ن نمیتونیمو فلان ، الان بمن میگ شما برای منو دخترام کاری نکردین ، ینی دقیقا باید چیکار کنیم ،صب به صب بریم دستبوسی ؟میگ دخترم حامله بود براش چیکار کردین ک من برا شما بکنم 😐یا مثلا ربی چیزی میپزه سهم دختراش ک کمکش نمیدن محفوظه بمن میگ چرا مفت مفت بدم بتو و شوهرت بخورید درصورتی  ک من اصن چیزی نگفتم ،بخدا دم عیدا ک میشه بمن صد تومن عیدی میده ب دختراش یه تومن یا چمیدونم کاری داشته باشن بدو بدو انجام میده براشون خیلی از من متنفره 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دیگه بهش سرویس نده حداقل حرص نمیخوری بابت نمک نشناسیش

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

این دیالوگ اکثر مادر پدراست 

خیلی اهمیت نده 

زندگی کن 

از کنار یه حرفهایی باید فقط رد بشی 

اگر پیگیر بشی فقط اوضاع بدتر میشه 

اگر رد شدن رو یاد بگیریم 

نصف مشکلاتمون حل میشه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز