2821
2789
عنوان

مادرشوهرم میگه تابحال برام کاری نکردین😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1951 بازدید | 108 پست
این بخدا نشده دختراش یکبار کمکش کنن بعد پامیشه میره خونشون کمک بقول شما گردن دوماداشو تبر نمیزنه اون ...

یکباربخاطر دومادش ماخونشون بودیم سرسفره شوهرم گفت غذادارین منم بخورم گفت الا یخوردس واسه فلانی یعنی دامادش نگه داشتم  اونم نامزد بود تازه انقدرشوهرم ناراحت شد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یکباربخاطر دومادش ماخونشون بودیم سرسفره شوهرم گفت غذادارین منم بخورم گفت الا یخوردس واسه فلانی یعنی ...

ماهم میریم اونجا همینطوریه ،تازه با دختراشو داماداش مسخره شوهر من میکردن من داماداش ک نبودن گفتم لطفا جلو اینا شوهرمو مسخره نکنید اعتماد به نفسش خورد میشه گفت وااااا دومادم عضو خونوادمه مث پسرمه اونا پسرمو دوست دارن تو چیکار داری ،گفتم کار دارم لطفا مسخره نکن دیگ

گفت دماداشوازمابیشتردوست داره

میگم بخدا یبار نزدیک خونشون کار داشتم کرایه هم نداشتم ک برگردم زنگ زدم شوهرم گفت برو خونشون تا منم بیام گفتم ناراحت میشه گفت ن نمیشه برو ،رفتم دیدم دختراش نوه هاش دوماداش نشستن ناهارم فسنجون پخته هی وشم تو چشم من میگ ناهارم کمه 😶تو دلم گفتم برات دارم ، نشستم سر سفره تا میتونستم کشیدم برا شوهرمم جدا کردم تا بیاد گفتم تا تو باشی پسرتو ندی جا دامادات

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز