دیدم فیلمو..میگم یعنی تواخبار یا جایی اعلام کردن که این دوتا دختر خودشونو پرت کردن یا مردن؟
یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره ديگه همه اخبارا گفتن ولي الكي گفتن به خاطر بازي نهنگ ابي بوده
آهااان😔😔
چه کاری کردن ..اصلا به اون طرزصحبت کردنشون که اینقدرشاد بودن نمیخورد که بخوان همچین کاریو بکنن
یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
نمیدونم شاید فیلم من نصفه بود اما فقط گفتن میریم سمت پل...منم الان میتونم برم اصفهان یه فیلم بگیرم با دوستم بگم دارم میرم سمت پل..انتهای فیلم کجابود؟تا لبه پل قبل افتادن؟
همه رنجها از آن خيزد كه چيزی خواهی و ميسر نشود,چون نخواهی رنج نماند..خُنُک آنكه جويندهی چيزی بود كه آن چيز به جستن بیارزد... مولانا