2777
2789
عنوان

فيلم قبل مرگ دو تا دختر اصفهاني ديديد

| مشاهده متن کامل بحث + 2746 بازدید | 50 پست
خداحافظي ميكن ديگه

دیدم فیلمو..میگم یعنی تواخبار یا جایی اعلام کردن که این دوتا دختر خودشونو پرت کردن یا مردن؟

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ديگه همه اخبارا گفتن ولي الكي گفتن به خاطر بازي نهنگ ابي بوده

آهااان😔😔

چه کاری کردن ..اصلا به اون طرزصحبت کردنشون که اینقدرشاد بودن نمیخورد که بخوان همچین کاریو بکنن

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
خودشون میگن داریم میریم سمت پل ماشین رو چمران

نمیدونم شاید فیلم من نصفه بود اما فقط گفتن میریم سمت پل...منم الان میتونم برم اصفهان یه فیلم بگیرم با دوستم بگم دارم میرم سمت پل..انتهای فیلم کجابود؟تا لبه پل قبل افتادن؟

‏همه رنج‌ها از آن خيزد كه چيزی خواهی و ميسر نشود,چون نخواهی رنج نماند..خُنُک آنكه جوينده‌ی چيزی بود كه آن چيز به جستن بیارزد... مولانا
منم اول باور نشد بعدش دختره گفت هواي مامان داشته باشيد ني ني داره شكمش از اونجا باور كردم اخه مصاحبه ...

ممکنه واقعا خودشون بوده باشن..اما کسی که میره فیلم میگیره هم مثه شما اون مصاحبه رو خونده مطمینا اطلاعات درستی داره..

‏همه رنج‌ها از آن خيزد كه چيزی خواهی و ميسر نشود,چون نخواهی رنج نماند..خُنُک آنكه جوينده‌ی چيزی بود كه آن چيز به جستن بیارزد... مولانا