2777
2789

گفت این چیه گفتم شیرکاکائو بعد قیافش یجوری شد گفت چی منم لیوانمو نگاه کردم خوردم گفتم الان چایی براتون گذاشتم دم بکشه میارم ...آخه به تو چه فضول بدم میاد همش سوال میپرسه

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا نگفتی چای سبزه؟ چیز خاصی نیس که

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

این خیلی سوال میپرسه مثلا در قوطی‌ یه چیزی رو میز باشه میپرسه این چیه؟ کلافم کرده

خانوم و اقاهای مسن همینجوری ان کلا گلم شاید ماهم پیرشیم همینجوری شیم خبببب با سربالا جواب دادن بیشتر اعصاب خودتو خورد میکنی..نفس عمیق بکش و باحوصله جوابشو بده

کلا خیلی فوضوله همش سوال میپرسه این چیه اون چیه

عیب نداره بابا درس جوابشو بده راستشو بگو ،چای سبز میگفتی احتمالا کمتر تعجب میکرد  چون شیر کاکائو رو شاید بگه چرا من تعارف نکرد 

مادر شوهر منم همینه چون جوون نیستن و اطلاعاتشون کمه سوال میکنن

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵