2777
2789

من هفته پیش شنبه اقدام داشتم همون روزم دکتر بودم سونو واژینال کرد گفت رحمت فوووق العاده امادس برای بارداری کلی تخمک داری که 10روز دونه دونه آزاد میشن، من همون شب اقدام کردم ممکن بازم باردار نشم با این شرایط؟یه شب درمیون رابطه داریم امروز رفتم آز خون دادم گف منفیه ینی زود رفتم؟؟؟ 8 روز گذشته از اقدامم البته الان شد9روز،اصن بارداری ربطی ب تخمک داره یا نه؟؟ 

یه خانواده سه نفره🍭🍁👨‍👩‍👧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون لعنتی منفی میزنه خودمو خر میکنم میگم زوده لابد

وقتی بی بی چکت مثبت بشه حتی یه عاله صورتی خیلی کمرنگ یعنی بارداری 

.البته اگه آمپول هاش سی جی نزده باشی ده دوازده روز قبلش 

موعدت باید بگذره ک مطمئن بشی

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
وقتی بی بی چکت مثبت بشه حتی یه عاله صورتی خیلی کمرنگ یعنی بارداری .البته اگه آمپول هاش سی جی نزده با ...

آمپول چیه دکترم برام آمپول نوشته بود برا قبل اقدام 

آمپول چیه دکترم برام آمپول نوشته بود برا قبل اقدام

اون آمپول هاش سی جی 

تخمک ها رو آزاد می‌کنه ..وقتی این امپول بزنی ۲۴_۳۶بعد تخمک آزاد میشه باید اقدام کنی 

اندازه موهای سرم این سونوها و امپولا رو زدم اما همسرم ضعیف بود نمیگرفت 

اگه هاش ام جی باشه تخمک ها رو بزرگ میکنه .

اون آمپول هاش سی جی تخمک ها رو آزاد می‌کنه ..وقتی این امپول بزنی ۲۴_۳۶بعد تخمک آزاد میشه باید اقدام ...

امپولام پودر و آب بودن دوتا باهم میزدم اسمش نمیدونم چیه من همون شب زدم و اقدام کردم ماه پیشم دو روز قبل اقدام زدم امپولارو،نه همسرم مشکل داره نه خودم میگم چجوری باردار نشدم با اینکه قبل عید ناخواسته باردارشدم سقطش کردم 

الان بچه داری؟؟؟

نه عزیز 

هفته هفت بارداریم با ای وی اف باردار شدم 

هفته ششم رفتم سونو همون مرکزی که ای وی اف شدم‌ گفت دوقلوئه فقط ساک هاشون میبینم فعلا جنینی در کار نیست برو ده دوازده روز دیگه بیا ببینم جنین رفته داخلش  از اون روز همش استرس دارم 

چهارشنبه میرم سونو 

نه عزیز هفته هفت بارداریم با ای وی اف باردار شدم هفته ششم رفتم سونو همون مرکزی که ای وی اف شدم‌ گفت ...

این امپول ک میگی قطعیه بارداریش یا نه؟؟  کمکی میکنه به بارداری؟