2777
2789
عنوان

طبقه بندی جدید مراحل عمر

286 بازدید | 5 پست

💟 سن و سال چقدر بايد باشد تا بزرگسال تلقي شوید؟

سازمان بهداشت جهاني طبقه‌بندی جديدی در باره‌ی مراحل عمر انسان ارائه كرده است.

به گونه‌ای كه ٥٥ سالگی را مراحل جوانی برشمرده است !

در اين طبقه‌بندی آمده :

١٧ سالگی : پائين‌تر از سن قانونی

١٨ - ٢٥ : نوجوانی

٢٥ - ٦٥ : جوانی

٦٦- ٧٩ : ميانسالی

٨٠ - ٩٠ : بزرگسالی

۹۱ تا بالاتر : پيری

شفاف بگويم امروز اين بهترين مطلبي است كه خواندم و لذا با نشاط و شادماني برخاستم و به آئينه نگاه كردم و تبسمي كردم و در خودم هيچ نوع خستگي و يا سردردی احساس نكردم و گفتم ای سازمان بهداشت جهانی تا حالا كجا بودی ؟

اين بهترين پيامی است كه می‌تونم برای دوستانم بفرستم . امیدوارم از جوانیتون نهایت لذت را ببرید .🌹

گفتم براتون بفرستم خوشحال بشین😊

┄┅┅┅┅♦️اُمید نیوز♦️┅┅┅┅┄

@Omiddnews

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

خدایاااااا شکرتتتتتتت ❤️❤️❤️😂😂😂😂

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا 65 سال جوونه😂

ممن هنوز نوجوونممممم خدایااااااا

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

چروکهامون رو از فردا ازاد بگذاریم 😁

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍