2777
2789
عنوان

تو پای پسرم شیشه رفته

163 بازدید | 10 پست

عصری یه شیشه خیلی ریز رفته پاش اصلا مشخص نیست که بشه در آورد فقط وقتی فشار میدی یا راه میره درد میگیره فردا میخوام ببرمش بیمارستان، تا فردا پشکلی پیش نمیاد به نظرتون؟ 

Belle سابق

حالا مطمئنی مونده تو پاش؟

اخه زخمم باشه زخم بریدگی تا چند روز درذش هست

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا مطمئنی مونده تو پاش؟اخه زخمم باشه زخم بریدگی تا چند روز درذش هست

دست میزنم چیزی حس نمیکنم ولی فشار میدم یا راه میره یه دفعه جیغ میزنه میگه درد میکنه

Belle سابق
دست میزنم چیزی حس نمیکنم ولی فشار میدم یا راه میره یه دفعه جیغ میزنه میگه درد میکنه

خب زخمه دیگ، در هر صورت درد داره.

حالا میخوای مطمئن شی ببر یه نشون بده

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

۶سالشه. میخوام مطمئن شم میبرمش فردا بیمارستان، فقط اونا از کجا میفهمن توش چیزیه یا نه؟

الهی...میفهمن دیگ... شاید عکس بگیرن یا یا معاینه معمولی چیزی

ن چیزی نمیشهمنم تو پام شیشه رفت و سه چهار روز درد میکرد رفتیم عکس اینام گرفتیم ولی مشخص شد که وارد پ ...

جدا؟ یعنی ممکنه توش نباشه ولی درد بگیره؟ خدا کنه 

Belle سابق