2777
2789
عنوان

چندتا راهکار بدین واسه بچه بدغذا

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 34 پست
همیشه اینطوریه سرشو با کلیپ نگاه کردن گرم میکنم و بهش غذا میدم 

عزیزم ،پسر منم دقیقا همسن دختر شماست واقعا بعضی وقتها از زور عصبانیت میزنم توسر خودم هیچیییییی نمیخوره حتی شیرشو درست وحسابی نمیخوره الان یه هفتس شربت سن اوستول خریدم واسه اشتهاش منتظرم ببینم اثری داره یانه زینک هم قبلا دادم فایده نداشت بدبختی کم خونی هم داره همه راه هارو هم رفتم دختر شما وزنش چقدره؟

خدایا بخاطر همسر وپسرم تا عمر دارم ازت ممنونم

دختر منم ۱۶ماهشه همینه پیر شدم از دستش😣

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کم کم درست میشه پسر منم قورمه سبزی نمیخورد الان خیلی دوست داره و میخوره 

من دیگه از حساسیت خودم کم کردم.و هر چی دوست داره براش درست میکنم.دیگه بی خیال شدم.مرسی عزیزم.

Never argue with stupid people,because they will drag you down to their level and then beat you with experience.
الان چون اسهاله ناراحتشم اولین باره اینطوری میشه حتی آب به زور میخوره میوه و آب  میوه و غذا هیچ ...

شاید دندون در میاره

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
الان چون اسهاله ناراحتشم اولین باره اینطوری میشه حتی آب به زور میخوره میوه و آب  میوه و غذا هیچ ...

اسهال که هست موز همونطور که دوستمون گفت خوبه. و اب حتما زیاد بده اب بدنش کم نشه

Never argue with stupid people,because they will drag you down to their level and then beat you with experience.
یک سالگی 11 کیلو بود الان نمیدونم چقدر شده الان لاغر شده بچم

وزنش که خیلی خوبه😍

نه مور میخوره نه آب 😑 فقط نوشابه میخواد

ای جاانم😄😄

یک سالگی 11 کیلو بود الان نمیدونم چقدر شده الان لاغر شده بچم

ماشالله وزنش که خوبه پسر من الان نه ونیم کیلوئه از این میسوزم که تو چهار ماهگی هفت کیلو بود😭😭😭😭

خدایا بخاطر همسر وپسرم تا عمر دارم ازت ممنونم

محمد میگه:

ظروف غذاییش رو بصورت عروسکی و اسباب بازی شکل در فضای کودکانه قرار بدید.

نوشیدنی های مقوی رو که با خوردن لیوان اکراه نشون میده و لج میکنه از خوردنش میتونید توی قوطی های آب میوه بریزید با نی نوش جان کنه! من مجردم و خواهر زاده های خودمو همینجوری وقتی لج کنن میگم بهشون غذا بدن و بقیه هم استفاده میکنن از ترفند هامون☺ حتی میتونید مکمل های مقوی غذا رو با این ترفندا بهش بدید. در ضمن رقابت هم خوبه براش پیش بیارید مثلا خودتونم پا به پاش غذا بخورید. ولی خب زمان ما ک این لوس بازیا نبود اینقد نمیخوردیم  بعد میگفتن ولش کنین گشنش میشه مجبور میشه بخوره😢😢😅😅 

هر چه در فَهم تو آید؛ آن بُوَد مَفهوم تو