2777
2789
عنوان

چندتا راهکار بدین واسه بچه بدغذا

284 بازدید | 34 پست

دخترم یک سال و 4 ماهشه کلا به زور غذا میخوره الانم دو روزه اسهال شده اشتهاش کور شده الانم به هزار زحمت بهش غذا دادم بعدش زوری بهش دارو دادم همشو آورد بالا داغون شدم تو این شرایط چکار کنم غذا بخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم بچه بد غذا.درکت میکنم.کوچیکتر که بود واقعا دیگه بریده بودم.هر راهی بود رفتم. بعد دیگه بی خیال شدم.

Never argue with stupid people,because they will drag you down to their level and then beat you with experience.

موز له بکن بهش بده و کته با ماست بهش بده تا اسهالش خوب بشه .وقتی داره لجبازی میکنه بهش دارو نده بزار وقتی سر حال بود بهش بده .به هیچ عنوان به زور بهش غذا نده وگرنه تا وقتی بزرگ بشه همینجور بد غذا میمونه چون خاطره بدی از غذا خوردن داره .بزار خوب گرسنه بشه بعد بهش غذا بده .سعی کن موقع غذا خوردن باهاش بازی هایی که دوست داره بکنی اینجوری حواسش پرت میشه و میخوره .

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞
یعنی بچت هیچی نمیخوره؟

بچه که بود واقعا نمی خورد.الان هم که ۸ سالشه هنوز بد غذاست.کی باور میکنه مثلا بجه ای الویه دوست نداشته باشه یا اش رشته نخوره و خیلی چیزای دیگه.اما بچه من هست.

Never argue with stupid people,because they will drag you down to their level and then beat you with experience.
مرسی

فدااات عزیزم 😘

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞
بچه که بود واقعا نمی خورد.الان هم که ۸ سالشه هنوز بد غذاست.کی باور میکنه مثلا بجه ای الویه دوست نداش ...

کم کم درست میشه پسر منم قورمه سبزی نمیخورد الان خیلی دوست داره و میخوره