2777
2789
عنوان

واس روز دختر خیلی دلم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 25 پست
❤❤❤❤❤

عزیزی گلم منم تا حدودی درکت میکنم خیلی از مشکلات رو تنهایی پشت سر گذاشتم ،همین الانم همسرم تا میبینه یکم افسرده ام و حالم گرفته ست بهم میگه که تو زن قوی هستی و میدونم زود یه راه حل پیدا میکنی و از این حال درمیای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درک میکنم:)

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂   

شما خیلی موفقیت تر ازاون هستن کار داری خودش یعنی ازش بردی دستت توجیب خودته 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خیلی عجیبه بهتون بر نمیخوره ناراحت نمیشین از خودتون که خودتون با همچین آدمی مقایسه میکنید؟؟؟ 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

سلام. یک چیز بهتون میگم تا آخر عمرتون توی گوشتون فرو کنید و به عنوان یک اصل بپذیریدش. توی این دنیا هیچ کسی اندازه خودتون دوستتون نداره. از هیچ احدی حتی پدر و مادرتون توقع نداشته باشید. خودتون مدیر خودتون هستید. خودتونید و خودتون و خودتون. بقیش همه شعار و حرفه. همه به وقتش فکر خودشوند. حتی پدر و مادر هم تا یه جایی باهات هستن.

تظاهر نیس باهاش دوست بودم میدیدم رفتار خانوادشو قبلا صمبمی بودیم

اصلا شما چرا با همچین آدمی دوستین؟ 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

مقایسه کردن روح آدم رو نابود میکنه چون توی هر جایگاهی که باشی همیشه از تو بالاتر و بهتر هست  

گذاشتن خودت و بقیه روی دو کفه ی ترازو یعنی باطن زندگی خودت رو با ظاهر زندگی بقیه مقایسه میکنی و اونیکه میبازه همیشه تویی ،

برای آینده تلاش کن و بهش امیدوار باش 

امیدوارم  خدا برات بسازه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

الان موقعیت و شخصیت تو با اون دختر قابل مقایسه نیست 

همه چی که پول و امکانات نیست ! طفلی دختره اگه خوش بود که این حال و روزش نبود ! دیگه خدا چجوری باید میزدش که میگی خدا منو فراموش کرده !

کار پدرت اصلا درست نیست ولی استوری پدر دوستتم دلیل بر حقیقت و میل باطنیش نیست بلکه داره شوآف میکنه و یجورایی خودشو آروم میکنه