2777
2789
عنوان

طبیعیه بغض داره خفم میکنه❓

243 بازدید | 22 پست

من چند سال پیش کنکور دادم و به دلایلی رتبم افتضاح شد(افتضاح به معنای واقعی ها)

البته توی دو تا رشته بود(اسم رشته ها رو نمیگم شناسایی نشم) رشته اصلیم در واقع رتبم افتضاح شد..رشته دومی معمولی بود رتبم نه خیلی داغون نه خیلی خوب

طبیعتا توی اون کنکور دومی انتخاب رشته کردم و آزاد تهران قبول شدم... اون روزی که خبر قبولیم اومد همه فامیلامون زنگ زدن بهم تبریک گفتن اما بابام از اول تا اخر توی قیافه بود..کلی ناراحت بود و به من تیکه مینداخت..با اینکه کلی ادم بهم تبریک گفته بودن ولی من حالم بد بود که خب مشخصه چرا (البته این تنها ترومای من از سمت خانوادم به خصوص پدرم نیست ..کلا همیشه به من حس ناکافی بودن داده حتی در بهترین شرایطی که داشتم...اصلا یکی از دلایل همین بود که من خسته شده بودم و نتونستم خوب درس بخونم برای کنکورم..چون هر چی می دویدم نمیتونستم اون ایده آل بی نقصی که پدرم انتظار داره رو بهش برسم همیشه حس ناکافی بودن داشتم واسه همین دیگه از یه جایی به بعد بریدم دیگه نتونستم)

حالا امسال برادرم کنکور داشت...واقعا هم تلاششو کرد و دو تا رشته عالی قبول شد خدا رو شکر هم سراسری هم ازاد

خداشاهده که از ته دلم براش واقعا خوشحالم و همیشه دعا میکردم نتیجه زحماتشو بگیره 

ولی امشب وقتی دیدم بابام با گل اومد خونه و مامانم با شیرینی دلم گرفت

نه که حسودی کنم به قبولی برادرما نه اصلا ...از ته دلم واقعا خوشحالم

ولی خب حق بدین بهم...یه لحظه روز قبولی و اعلام رتبه خودم اومد جلوی چشمم که از سمت پدرم طبق معمول همیشه سرزنش شدم و حس ناکافی بودن بهم دست داد

ببخشید طولانی شد نیاز داشتم یه جایی بگم اینو

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

كاملاً حق داري

من بچه اول خانوادم

تا ٢٥ سالگي مامانم نذاشت ابرو بردارم

دوران دانشگاه خيلي خجالت ميكشيدم

حس بدي داشتم

خواهرم همون ترم يك

رفت چه سر و صورت رو صفا داد

شايد الان منو مسخره كني ولي اون زمان دلم خيلي گرفت كه چرا براي من از اين روشنفكري ها نبود

بعضي دخترا مسخره ميكردن

منم تو یه مدرسه ی معمولی شاگرد زرنگ بودم هیچ تحویلم نمی‌گرفتند ولی خواهرم که نمونه قبول شد براش ۴ تا النگوی طلا گرفتن با اینکه من عشق طلا بودم و خواهرم براش اهمیتی نداشت ولی موقع جایزه گرفتن واسه سر صف مدرسه که میشد به من پول میدادن برم واسه خودم هدیه بخرم اونم چقد؟؟ هزار تومن مثلا سال ۸۶🙂

کار اون سالشون با شما کاملا اشتباه بوده

اما یه چیزی رو بهت بگم اینو نمیشه کامل پای فرق گذاشتن گذاشت یه درصد احتمال بده دلیلش تکامل فکری و بزرگ شدن باشه آدمها تو دوسه سال میتونن کلی پخته تر بشن و عاقلانه تر رفتار کنند شاید اگه شما امروز جای برادرت بودی همین رفتار رو برای شما هم انجام میدادن و چه بسا اگر برادرت بود اون سال به جای شما این کوتاهی رو در حق اون میکردن 

اره حق داری‌‌..خودت الان چیکار میکنی؟

الان ترم آخرم 

یه تایمی هم شاغل بودم ولی درسام اجازه نمیداد ادامه بدم

ایشالا فارغ التحصیل شم دوباره برمی‌گردم سر کارم

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
من مدیریت مالی روزانه اوردم ولی هر کی میپرسه میگه وااا پس چرا پیرا نیوردیقلبمو میشکنن عوضیا

کلا یه سری شهرها تو ایران درس خوندن رو فقط به رشته ی تجربی و پزشکی و پیراپزشکی می دونن

مثل طرف که گفتن پسرت تو مسابقه پینگ پونگ برنده شده گفت آخه پینگ پونگ هم شد فوتبال😂😂😂

من مدیریت مالی روزانه اوردم ولی هر کی میپرسه میگه وااا پس چرا پیرا نیوردیقلبمو میشکنن عوضیا

موفق باشی عزیزم

اصلا توجه نکن 

تمرکزتو بذار روی مسیر و هدفت..کی گفته موفقیت فقط توی رشته های پزشکی و پیراپزشکیه؟

من الان از رفتار پدرم ناراحت شدم ولی از لحاظ انتخابی که کردم واقعا راضیم...یه سری اتفاقات تو این مسیر برای من افتاد که همیشه خدا رو شکر میکنم که تو این رشته و دانشگاه قبول شدم

از طرفی برای این رشته من که خیلیا به نظرشون زیاد خوب نبود اراده کنم کار ریخته بدون اغراق 

پس بچسب به مسیرت وقتی به اون موفقیته برسی ناخوداگاه میزنی تو دهن همه اونایی که خواستن دلسردت کنن

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
منم تو یه مدرسه ی معمولی شاگرد زرنگ بودم هیچ تحویلم نمی‌گرفتند ولی خواهرم که نمونه قبول شد براش ۴ تا ...

درکت میکنم 🥲

منم همیشه شاگرد زرنگ بودم

به جز سال کنکورم که بریدم دیگه

اتفاقا هم راهنمایی هم دبیرستانمو مدرسه نمونه قبول شدمو درس خوندم 

ولی خب جوری باهام رفتار میشد انگار یه بچه تنبل درس نخونم

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍