2777
2789
عنوان

تروخدا بگید من چیکار کنم

124 بازدید | 14 پست

دوباره بشینم درس بخونم با اینکه کلی ناامیدم

یا برم دنبال کاری که داشتم براش برنامه میریختم و شروعش کنم

نمیدونم چیکار کنم

نیاز دارم یکی بهم بگه چیکار کنم که تجربه داشته باشه

🔸قبولی‌های کنکور امسال حق شرکت در کنکور ۱۴۰۴ را ندارند

🔹سازمان ملی سنجش اعلام کرده که پذیرفته‌شدگان تمام دوره‌های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و دامپزشکی، اعم از رایگان و غیررایگان و همچنین پذیرفته‌شدگان تمام دوره‌های آموزش رایگان(روزانه، محروم، بورسیه و دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی) رشته‌محل‌های پذیرش با آزمون سال ۱۴۰۳، چه در دانشگاه یا مؤسسهٔ پذیرفته‌شده ثبت‌نام کنند و چه نکنند، اجازهٔ شرکت در آزمون سراسریِ سال ۱۴۰۴ را ندارند.

🔹این داوطلبان در صورت انصراف تا قبل‌از پایان زمان ثبت‌نامِ هرکدام از ۲ نوبت کنکور ۱۴۰۵، می‌توانند در آزمون سال ۱۴۰۵ ثبت‌نام کنند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار دیگه تلاش کن کنارش کاری که میخوایی رو هم انجام بده انشالله اینبار قبول میشی

سعیمو میکنم

ولی میدونم از کنکور به هیجان نمیرسم

دوساله کنکور میدم

اینهمه درس خوندم

اینهمه تلاش کردم

بازم به جایی نرسیدم

هرکس از راه میرسه بهم تیکه میندازه 

سعیمو میکنمولی میدونم از کنکور به هیجان نمیرسمدوساله کنکور میدماینهمه درس خوندماینهمه تلاش کردمبازم ...

رشتت چیه عزیزم ؟

هرچیزی به موقعش اتفاق می‌افته؛ به زمان بندی خدا اعتماد داشته باش🤍🙂

سعیمو میکنمولی میدونم از کنکور به هیجان نمیرسمدوساله کنکور میدماینهمه درس خوندماینهمه تلاش کردمبازم ...

اینبار میشه انشاالله 

توام  جوابشونو بده خودتو خرد نکن

من آدمی رو میشناسم که چندتا کارو باهام انجام میده هم درس میخونه هم می‌ره دانشگاه هم آنلاین شاپ داره و.. تو ام میتونی برنامه بریز دوتا کارو همزمان جلو ببر