2777
2789
عنوان

بابای 65ساله ام دوباره داره بابا میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 53 پست
چه خوب خدا خیرش بده عین فرشته اومده اینارو سر و سامون دادهبا دعای خیر شما . دعا کنید پدرم یه همسر خو ...

به حق امام زمان یه ادم خوب پیدا بشه بزودی ..

شما هم به زندگی تون برسید و خوشحال باشید از شادی و ارامش پدرت ..

خیلی ناراحت شدم از رفتارای پدرت مخصوصا اینکه اموال ش به نام زن جدید کرده بچه هاشو نادیده گرفته‌..اگه ...

بقران وقتی ازدواج کرد براش عروسی تو تالار گرفت ما دخترا رو دک کرد خونه اینو اون که شب زفاف داشته باشن چی بگم از کدوم کاراش بگم باورت میشه مامانم زمین از بابای خودش بهش ارث رسیده دست اونه و ما دخترا اصلا نمی‌گویم زمینو بما بده و هنوز دست اونه ما بخدا خیلی مظلومیم...آره بابا پسر بشه که دیگه هیچی من که راه دورم دوسال یبارم اونور نمی‌رم اونم که اصلا نمیگه دختر داره یانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا من به این قضیه رسیدم تا هستیم خرج کنیم مردا ارزش ندارن براشون دل بسوزونیم مامانم نخورد نپوشید ...

اره واقعا

خدا مادرتون رو رحمت کنه

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ