2777
2789
عنوان

بابای 65ساله ام دوباره داره بابا میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 53 پست
بابای منم خواستگاری زیاااااد میرفت چی بگم دل ادم خون میشه ولی خب زنش انقدرا مورد پسندش نبود ک بخاد ن ...

ببخشید ببخشید اینو میگم اما بابای منم پسندو اینا رو کار نداشت فقط به پایین تنش فک میکرد فک کن مامانم یهفته فوت نشده بود اخرشب میزد ماهواره فیلمای خراب نگاه میکرد چی بگم که هر چی میگم حالم بدتر میشه

ببخشید ببخشید اینو میگم اما بابای منم پسندو اینا رو کار نداشت فقط به پایین تنش فک میکرد فک کن مامانم ...

ای داد 

نه بابای من اونجوری نیست دو سال صبر کرد طفلی 

الانم پنج ساله جدا شدن تنهاست

بیشتر نگرانه میگه هیشکی نیست اب و نون دستم بده . خسته از کار میام خونه تاریک نه غذایی نه یه چراغ روشنی

دلمم براش میسوزه . 

ولی پدر تو عجیبه والا فیلم بد تو اون سن . نمیشه هم قضاوت کرد شاید نیازش بالاسست نتونسته تنها بمونه 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای داد نه بابای من اونجوری نیست دو سال صبر کرد طفلی الانم پنج ساله جدا شدن تنهاستبیشتر نگرانه میگه ه ...

یه زن خوب براش بگیرید 

بخدا ثوابه ..خدا روح مادرت شاد کنه 

ولی پدرت هم گناه داره حقم داره 

مرد مث زن نیست بتونه خونه زندگی بچرخونه ..

یه زن خوب براش بگیرید بخدا ثوابه ..خدا روح مادرت شاد کنه ولی پدرت هم گناه داره حقم داره مرد مث زن نی ...

دلم براش کبابه بخدا 

چیکار کنیم هر خانمی و پیدا میکنیم راضی نمیشه میگن برادرت پیش پدرته ما قبول نمیکنیم

خب برادرمو چکار کنم بکشم ؟! 

مریضه داداشم مشکل اعصاب و روان داره . 

ای داد نه بابای من اونجوری نیست دو سال صبر کرد طفلی الانم پنج ساله جدا شدن تنهاستبیشتر نگرانه میگه ه ...

برو دست و پای باباتو ببوس من بابای تو رو داشتم رو سرم میزاشتم بخدا

آره از دار دنیا فقط پایین تنه براش مهمه دخترش چیکارمیکنه زندگیشون چجوریه دردشون چیه که براش مهم نیس خواهرای مظلومم بخاطر اینکه پول بهشون نمی‌داد و کرونا داشت بیمارستان نمیبردش فوت کرد از کدوم دردم بگم آخه من

دلم براش کبابه بخدا چیکار کنیم هر خانمی و پیدا میکنیم راضی نمیشه میگن برادرت پیش پدرته ما قبول نمیکن ...

بسپارید به اطرافیان بالاخره یه مورد خوب پیدا میشه 

ایشالله آدم خوبی سرراه تون قرار بگیره هم به پدرت برسه هم برا برادرت مادری کنه ..

زن عموی مامانم فوت کرد ۴تا بچه کوچیک داشت 

شوهرش یه زنی گرفت از مادر براشون بهتر بود مث فرشته ..این زن دو تا دختر بزرگ کرد و به عقد برادراش دراورد دو تا پسر رو هم بزرگ کرد براشون زن گرفت ..درس و کار بچه ها رو مراقبت میکزد 

الان اون چهار تا بچه خودشون بچه دارن به این نامادری میگن مامان جان .. میخوام بگم ادم خوب هم هست 

برو دست و پای باباتو ببوس من بابای تو رو داشتم رو سرم میزاشتم بخداآره از دار دنیا فقط پایین تنه براش ...

ای داد 

خیلی ناراحت شدم 

خدا انقدر خوشبختتون کنه که اصلا کارای پدرت یادت نیاد 

سخته اما بهش فکر نکن . دلتو به خدا بسپار 

عزیزم متاسفم مرداهمینن من خیلی هارومیشناسم بعدخانمشون به یک ماه نکشیده رفتن زن گرفتن وهرچی داشتن به نام زنه کردن واقعا متاسفم براهمچین مردایی برای زن اولشون همیشه طلبکارووبرای زن جدیدکلی بریزوبپاش

ای داد خیلی ناراحت شدم خدا انقدر خوشبختتون کنه که اصلا کارای پدرت یادت نیاد سخته اما بهش فکر نکن . د ...

زندگیمو بخوام تعریف کنم یه کتاب هزار صفحه آیی میشه که اصلا خط به خطشونو بخونین انگشت به دهن میشین تنها شانسی که تو زندگیم نصیبم شد فقط ازدواجم با همسرم بود که نمی‌دونم چیشد خدا بهم همچین لطفی کرد 

آره یه دختر دارم و یه تو راهیچهار تا خواهریم

خیلی ناراحت شدم از رفتارای پدرت 

مخصوصا اینکه اموال ش به نام زن جدید

کرده 

بچه هاشو نادیده گرفته‌..اگه این بچه ش پسر باشه فک کنم یه هزاری هم به شما نده ..

ولشون کن 

فک کن وجود نداره اصلا ..ایشالله هم تو هم خواهرت زندگی خوب و ارومی داشته باشید ..پر از شادی 

بسپارید به اطرافیان بالاخره یه مورد خوب پیدا میشه ایشالله آدم خوبی سرراه تون قرار بگیره هم به پدرت ب ...

چه خوب خدا خیرش بده عین فرشته اومده اینارو سر و سامون داده

با دعای خیر شما . دعا کنید پدرم یه همسر خوب نصیبش بشه . خیلی ناراحتم براش 

هفته ایی چندبار میرم براشون غذا میپزم خونه رو تمیز میکنم بدوبدو میام خونه خودم . اوضاع بدیه

عزیزم متاسفم مرداهمینن من خیلی هارومیشناسم بعدخانمشون به یک ماه نکشیده رفتن زن گرفتن وهرچی داشتن به ...

آره بخدا زنا نباید انقد احمق باشند که شوهرشون فوت شد به پاشون بشینن هیچ مردی وفا نداره جز موارد خیلی خیلی کم