مرضیه_(_مامان_پارسا_جون_) مدیر استارتر عضویت: 1390/06/12 تعداد پست: 1075 عنوان کسی خودش یا برای بچه ش آمپول سینورا تزریق میکنه 92 بازدید | 5 پست دوستان کسی خودش یا بچه ش بیماری خودایمنی داره که یکی از درمانهاش آمپول سینورا باشه؟ 1403/07/21 | 19:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانی۱۲۳ عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 14170 من خواهرم این آمپول رو تزریق میکنه گلم سوالی دارید بپرسم ازشون خواستم باغِ رُخَش را ، به ادب داد پیام :« به فلانی برسانید که آدم باشد...!»
مرضیه_(_مامان_پارسا_جون_) مدیر استارتر عضویت: 1390/06/12 تعداد پست: 1075 من خواهرم این آمپول رو تزریق میکنه گلم سوالی دارید بپرسم ازشون ممنون عزیزمبیماریشون چیه؟برای پسر من کرون تشخیص دادنددو هفته ای یکبار میزد اما وضع التهاب روده ش بیشتر شده و الان کردن هفته ای یکبارخواهرتون با این دارو اوکی هست و بیماریشون کنترل شده؟
مامانی۱۲۳ عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 14170 ممنون عزیزمبیماریشون چیه؟برای پسر من کرون تشخیص دادنددو هفته ای یکبار میزد اما وضع التهاب روده ش بیش ... روماتیسم مفصلی هستشزیاد اطلاع ندارم فقط میدونم بنده خدا آمپول تزریق میکنه دستش و کمرش درد میکنهبله وقتی آمپول میزنه کنترل میشه و دیگه درد نداره خواستم باغِ رُخَش را ، به ادب داد پیام :« به فلانی برسانید که آدم باشد...!»
مامانی۱۲۳ عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 14170 ممنون عزیزمبیماریشون چیه؟برای پسر من کرون تشخیص دادنددو هفته ای یکبار میزد اما وضع التهاب روده ش بیش ... صفحه ی 8 تاپیک توضیح دادم اگه نتونستید پیدا کنید خواستم باغِ رُخَش را ، به ادب داد پیام :« به فلانی برسانید که آدم باشد...!»