2777
2789
عنوان

بچه بداخلاق

45 بازدید | 2 پست

با بچه بداخلاق چکار میکنید!پوستم کنده شده از بس بداخلاقه اگر انتخابی بود عمرا اینو انتخاب نمیکردم مهمونی میریم همش بداخلاقه همش غر میزنه مهمون میاد غر میزنه هر کی باهاش حرف میزنه با بداخلاقی جواب میده اصلا هیچی راضیش نمیکنه 

تا حالا همه مشاورای شهر بردمش تکنیک دادن هر کاری کردم تشویق کردم جریمه کردم اصلا خوش اخلاق نمیشه همه ازم ناراحتن به خاطره بداخلاقیاش خونه هیچکس جرات ندارم برم به خودم میگن بچه س دیگه ولی متوجه میشم بهشون برمیخوره و دلشون نمیخواد بیان خسته شدم ازش از وقتی اومده تو زندگیمون تنها شدیم به خاطره بداخلاقیاش 

پسره و شیش ساله س مدرسه میره اونجا هم بداخلاقه

خودت و پدرش خوش اخلاقین؟

بودیم دیگه الان نمیتونم واقعا من خیلی شاد بودم خوش اخلاق بودم سریع با بقیه دوست میشدم انقد بداخلاقی کرده که منم دیگه اعصاب برام نمونده اصلا لحن حرف زدنم عوض شده اصلا دیگه نمیخندم از دستش افسردگی گرفتم باباش هنوز خوش اخلاقه گاهی میگم لیاقته این بابارو نداره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.