2777
2789

سلام وقت بخیر لطفا جواب بدید🌹

پدر من هفته پیش یک روا مدل ۸۹ فروخته ۱۱۰ تومن. و شخصی که بهش ماشین را فروخته بدون اینکه ماشین را کارشناسی کنه قولنامه کرده و خریده 

الان بعد از یک هفته تماس گرفته که من بردم کارشناسی ماشین گفتن سقف تعویضیه و برا رنگ و اینا ۳۰ تومن خرج کردم باید ۳۰ تومن من را بدید

پدرم گفت که اصلا ماشین را بیاره پس بده و ایشون گفته که میاره ولی ۳۰ تومن میگیره اضافه تر 

آیا هیچ راهی وجود نداره برای ما که ۳۰ تومن را ندهیم؟

اگه طرف بره شکایت کنه به نفع ما نمیشه؟

اخه مگه میشه بدون اجازه و رضایت ما تغییری در ماشین بده و طلبکار بشه 

یه بندی در قولنامه که طرفین امضا کردن اینه که طرف ماشین را دیده و مشکلی نداشته این به نفع ما نیست؟

یه تاپیک قبلا زدم ولی بازم نفهمیدم

پدرم گفته میخواد همه ۳۰ را بش بده همینجوری هم ماشین را پس بگیره اخه این چه کاریه 

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡

خب برای ماشین خرج کرده دیگه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه روز خوش به خدا ندیدیم از حرص و جوش این ماشین دیگه نمیتونم نفس بکشم هر چقدر به پدرم میگم اینا کلاهبرداریه میگه نه من نگفتم که سقف تعویضیه خب طرف چشم داشته باید می‌برده 

بعدم ما می‌خواستیم ماشین را ۱۳۰ بفروشیم ۱۱۰ فروختیم دیگه اینم به جا اون وعه

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
خب برای ماشین خرج کرده دیگه

خب باید تماس می‌گرفته قبلش که ما بگیم این پول را میتونیم بدیم یا نه اشتباه میگم؟

ببینید پدرتون میتونه  ادعا کنه ک ماشین قولنامه کرده و بعد ازاینکه قولنامه شده این اتفاق پیش اومده و ماشین دست خودش اینجوری شده

معامله قابل فسخ هست یانه؟

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

خب باید تماس می‌گرفته قبلش که ما بگیم این پول را میتونیم بدیم یا نه اشتباه میگم؟

اون خریده خرج کرده بعد فهمیده نگفتید

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

صبر کنید شکایت کنه درخواست کارشناسی کنید

پدرم از این میترسه که اگه شکایت کنه مجبور شه که بیشتر پول بده

اگه دادگاه به نفع اون شخص رای بده نیازه ما بیشتره از ۳۰ تومن بدیم؟؟؟

بلداینکه ایشون میتونه شکایت براین مبنا طرح کنه و شمامیتونید دادخواست کارشناسی مجدد بدید 

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

اون خریده خرج کرده بعد فهمیده نگفتید

خب شما میرید لباس می‌خرید اینور و اونور را نگاه نمیکنید پارگی نداشته باشه؟ 

بری از مغازه بری فردا بیای قبول میکنه?

پول ماشین رو گرفتید ؟؟

بله اول ۱۰۵ تومن ریختن قرار شد ۵ تومن فرداش بریزن دوباره فرداش زنگ زدن گفتن ۵ تومن را دیگه نمیدم فلانه ماشین بیصاره بابام گفت ماشین را بیاره پس بده پولشو برمیگردونه پنج تومن را زد