2777
2789

بچه ها ما جای اون نیسیم برای ی مادر سخت ترین و وحشتناک ترین درد ممکن اینه که بچش دچار مشکل بشه 

و چقدر خوبه ک اگع اومد اینجا سوالی یا دردلی انجام داد نخود داغ تر از اش نشیم گزارش نزنیم 

من خودم وسواس فکری دارم ب این معنی نیست که اگع بچم دچار همچین مشکلی بشه دیگ دوسش ندارم و نمیخامش

ما جای اون مادر نیستیم خیلی ناراحت شدم برا تاپیکش و بدتر حمله هایی ک بهش شد .. 

خواهرخوبم اون فقط مشکوک به اوتیسم بود علایمی هم که گفت کاملا طبیعی بود برای بچه ی ۱۷ ماهه،،،خودش واقعا احتیاج به روانشناس داره 

وقتی اینجا موضوعی بیان میکنیم باید منتظر هر انتقادی باشیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه منظورت اون تاپیکیه که میگفت دلم میخواد بچه ام رو بکشم باید بگم که این حرف خیلی سنگین تر ازینه که ادم واکنش نشون نده! درد مادر رو میفهمم اما ابنکه راحت درباره کشتن بچه حرف بزنه بیمارگونه است. 

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
اون بنده خدا زیر هزار تا مشکل بود و از تصور اینکه بچش هم اوتیسم بشه قاطی کرده بود. کاسه داع تر از آش ...

الان ما تو پاتایا نشستیم حموم آفتاب میگیریم مشکلی هم نداریم ایشون فقط هزاران مشکل داره؟عجبا...

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...