2777
2789

میشه راجع بهش توضیح بدید

چیکار کنیم با اصلاح سبک عوارضش کمتر بشه

نور چشمم برات آرزو میکنم عاقبت بخیری مقصد همه آرزوهات باشه🫶🏻🩷
قند و شکر مصنوعی کامل حذفلبنیات حذفاسترس نداشته باشخواب کافی

قند و شکر رو میتونم حذف کنم اما لبنیات رو چجور حذف کنم خیلی سخته🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قند و شکر رو میتونم حذف کنم اما لبنیات رو چجور حذف کنم خیلی سخته🥲

من هیچکدوم و انجام نمیدم

کیک و شیرینی میخورم

لبنیات تا دلت بخواددد

استرسم که واویلا

خوابم کلا دوساعته

ببین دکتر به من گفت یعنی صبح قبل از طلوع بیدار شدن شب به موقع خوابیدن ورزش و فعالیت بدنی داشتن . ولی ...

طب سنتی چه تشخیص و درمانی رو پیش کرفت؟

میشه به منم بگید؟

طب سنتی چه تشخیص و درمانی رو پیش کرفت؟میشه به منم بگید؟

رفتم درمانگاه امام سجاد تو پونک تهران پیش دکتر ماما با بادکش و روغن و این چیزا خوبم کرد دکترن همشون نظام پزشکی دارن طب سنتی هم بلدن نتیجش خوب بود کلا چون بدن گرم میشه سبک زندگیت خودش اصلاح میشه وگرنه با سردی بدن واقعا نمیشه خیلی کارو انجام داد من یه ذره ورزش میکردم فشارم میافتاد کار میکردم فشارم میافتاد کلا میگن رحم یسری مواد اضافه داره که فقط با عرق کردن از بدن خارج میشه نه جور دیگه این بادکش و گرم کردنه یه جورایی مثل همین ورزشه بود پیش دکتر خوب برو که ان شالله جواب بده بهت خودت انجام نده