2777
2789

بنظرتون چکار کنم که به عزت نفس شون برنخوره و ناراحت نشن

یه دوستی دارم کمی اوضاع مالی‌شون بده و مستاجر پایین شهر اند

پسرشون خیلی وقت بود که میگفت طوطی میخاد حدود شاید مثلا دوسال

بعد دوسال تابستون براش یه دونه خریدن

طوطی برزیلی

بخدا این بچه تو آسمونا بود ماه پیش ک منو دید اومد بغلم در گوشم گفت خاله بابام طوطی ام رو برده تا تخم کنه و بیاردش تا دوتا بشن

گفتم عه چه خوب باز چند وقت پیش دیدمش اومد در گوشم گفت خاله بابام هنوز فندق رو نیاورده دلم تنگ شده براش صورتش داره از یادم میره چه شکلی بود

دیروز دیدمش چیزی نگفت مادرش ناراحت بود میگفت طوطی اش مرده الکی باباش گفته بردم تخم کنه بیارم ک غصه نخوره

خیلی ناراحت شدم خیلی میدونم دیگه نمیخرن براش چون میگفت باباش گفته حیفه پول ک بدی ب اینا بیوفتن بمیرن😓

حالا اینا تازه اسباب کشی کردن رفتن خونه دیگه و مستاجرن من هنوز نرفتم خونه جدیدشون پسرش هربار منو میبینه میگه خاله چرا نمیای خونه جدیدمون رو نشونت بدم

دلم میخاد همین روزا برم و مثلا ب عنوان چشم روشنی یه طوطی بخرم ببرم

بنظرتون ضایع نیست؟

خیلی آدمای شریف و با عزت نفسی هستن و به هیچ وجه هیچی قبول نمیکنن از کسی

یعنی ناراحت میشن؟

دلم نمیخاد غرورشون له شه از طرفی برای انتظار اون بچه دلم کبابه و خیلی دوسش دارم😥

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

نه عزیزم فکر خوبیه 

اگه تولد پسر نزدیک باشه هم خیلی خوبه به اون بهونه ببری براش 

الهی خدا برات بهترین هارو بخواد مهربون جان🌷🙂❤

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

نه عزیزم فکر خوبیه اگه تولد پسر نزدیک باشه هم خیلی خوبه به اون بهونه ببری براش الهی خدا برات بهترین ...

تولدش۵اسفنده

خیلی مونده

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم درست نیسشایدپدرو مادر سعی دارن بچشون طوطیو فراموشکنه چ بساموفقم شده باشنبراش اسباب بازی بخر

مامانش میگفت روزی چندبار میپرسه کی میاد فندق😢

میترسم ناراحت بشن

سلام. به نظرم بدشون نمی یاد...می تونی پولم ببری اما ممکنه با اون پول طوطی نخرن

اره با پول طوطی نمیخرن

بنظرم بخر كار خوبي ميكني و فكر نكنم ناراحت بشن

اصلا برا خونه مستاجری چشم روشنی میبرن؟

خواهرم میگه نمی‌برند و ناراحت میشن

ولی خوب مگه میشه دست خالی رفت من ک جایی دست خالی نمیرم 

خوب تا نی یایم فکر کنیمویه نظر خوب بدیم طول می کشه

صدونفر انلاین فقط چندنفر جواب دادن 

برا خونه مستأجری که چشم روشنی نمیبرن  بعدم به نظرم با مادرش هماهنگ کن مثلا الکی بگو یه دونه خریده بودم جاش تنگ خودت یه داستان جور کن بگو اگه قبول کرد بعدش بخر براش اگرم نه که هیچی 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷