2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید ببینم کارم بده یا ن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2369 بازدید | 22 پست
صدونفر انلاین فقط چندنفر جواب دادن

حتما بخر وببر شماهدفت این هست دل اون بچه روشادکنی وچه بسا پدرومادرش هم بخاطراینکه دستشون تنگ هست نمیتونن دوباره بخرن وخیلیم خوشحال بشن ازاینکار، دیگه بیشترازاین دنبال دلیل وتبصره براش نباش فکری که به ذهنت رسیده رو عملی کن،، کارپدرومادرش هم اشتباه بوده به بچه دروغ گفتن ومنتظرش گذاشتن،،،به هرحال کارشمااصلا اشتباه نیست

مریم جان چقدر شما مهربونی خدا خوشحالت کنه بفکر بچه ای. قبلش زنگ بزن بگو خانم فلانی یک طوطی  داریم گلدونهامو خراب کرده با پسرم میگیره فشارش میده گناهه میشه بیارم برای پسرشما ببینید جی میگن

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مریم جان چقدر شما مهربونی خدا خوشحالت کنه بفکر بچه ای. قبلش زنگ بزن بگو خانم فلانی یک طوطی داریم گل ...

رفت و آمد خانوادگی داریم میدونه ک ندارم

طوطی هامو دیده

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
حتما بخر وببر شماهدفت این هست دل اون بچه روشادکنی وچه بسا پدرومادرش هم بخاطراینکه دستشون تنگ هست نمی ...

خداکنه همینطور بشه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....