2777
2789

سلام عزیزان

من بدلیل تنبلی تخمدان موهام شدیدا نازک وز و کم پشت شد

بطوری که از ۱۸ سالگی به بعد مثل شکافتنی میومد دستم از اون موقع به بعد کاملا موهام ضخامت و حالتشو از دست داد و خیلییییییی کم شد 

اما من سوختم تباه شدم افسردگی به دوش میکشم شمااااا نکشید

بر یه دختر ۲۱ ساله درده این داستان

ناامید نشید ریزش موی هورمونی درمان داره 

هرچقد زودتر اقدام کنید به نفعتونه

کسایی ک ریزش موی غیر طبیعی دارین حتماااا اول برید پیش دکتر پوست و مو تا دقیق ازمایش بنویسه براتون

بعدا اگه مشکل هورمونی و تنبلی تخمدان بود حتما تحت نظر دکتر غدد باشید

موهاتون یه درصد کمی برمیگرده و اونی هم ک دارید تقریبا ضخیم و شاداب میشه و میمونه براتون

کاش این تجربه منو، یکی تو ۱۶ سالگی بهم میگفت ک از اون موقع تحت نظر میشدم تا زود به داد موهام میرسیدم نه انقدر دیر

حتی یه نفرم با حرفای من آگاه شه و به نتیجه برسه بازم خوبه

بازم سوالی بود درخدمتم چون درد کم پشتی و درعین حال ریزش مو رو میفهمم واقعا از ته دلم میخام از تجربه هام کمکتون کنم تا مث من تباه نشید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه داروهایی خوردید

پایه ثابت قرصام اسپیرونولاکتون و قرص مارلین(قرص جلوگیری)  این دوتا هستن که متناسب با مشکل من گفت ۲ سال باید مدام بخوری

و بقیشم مکمل ویتامین و... بر تقویت موهامه

درواقع اون دو تا مانع ریزشم شدن این مگمل ها هم تقویتش میکنن تا حدودی

پایه ثابت قرصام اسپیرونولاکتون و قرص مارلین(قرص جلوگیری) این دوتا هستن که متناسب با مشکل من گفت ۲ س ...

الان این داروها رو دکتر پوست بهت دادن

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
عزیزم من تحت نظرم ولی تا به درمان موهام برسم فکر کنم کچل شدم

به دکترتون همش گوش زد کنید 

منم هربار میرم میگم‌ توروخدا یچیز بر تقویت موهامم بدین میگه دخترجان فعلا باید این قرصارو (اسپیرونولاکتون و جلوگیری)  اینارو تا ۲ سال مصرف کنی تا ب درمان مو برسیم مولی برات مکمل مینویسم نگران نباش خلاصه برام کلی هم کمکل مینویسه

شما چه دارویی درحال حاضر مصرف می کنید

به دکترتون همش گوش زد کنید منم هربار میرم میگم‌ توروخدا یچیز بر تقویت موهامم بدین میگه دخترجان فعلا ...

من الان دوفامد و متفورمین میخورم . یه پام اسمیر دادم جوابش خوب نبود میخوام اچ پی وی بدم . فعلا وضعم خرابه🥲

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
الان این داروها رو دکتر پوست بهت دادن

نه دکتر پوست و مو خدا خیرش بده دلیل اصلی ریزش موهامو بهم گفت و گفت موهات برنمیگرده دخترجان چون هورمونیه

منم بغضم ترکید دلش سوخت گفت برو پیش دکتر غدد اسم ادرس داد و خدایی راضیم جفتشونم دعا میکنم

حتما حتما برید اول پیش دکتر پوست و مو

چون من از ۱۶ سالگی چن بار مامایی رفتم بهم گفتن هیچی نیست با دو تا دارویه قاعده اور راهی خونه میکردن منو

اگه همون موقع اونا میگفتن مشکل چیه تحت نظر دکتر غدد میشدم الان موهام حجمش بیشتر بود...

نه دکتر پوست و مو خدا خیرش بده دلیل اصلی ریزش موهامو بهم گفت و گفت موهات برنمیگرده دخترجان چون هورمو ...

ممنون عزیزم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
من الان دوفامد و متفورمین میخورم . یه پام اسمیر دادم جوابش خوب نبود میخوام اچ پی وی بدم . فعلا وضعم ...

ببین من دکتر نیستم اما بنا به تجربه میگم

اگه دکترت دکتر خوبی نیس توروخدا برو پیش یه دکتر غدد خوب 

چون منم ۱۵ ۱۶ سالگی چن بااار رفتم مامایی پیش دکترای مختلف دقیقاااا بمنم متفورمین میدادن و هیچیییی ب هیچی با یدونم قرص پروژسترون ک باعث پریودم میشد 

دکتر غدد بهتره من ک راضیم اما چ بسا دیر ولی بازم شکر ممکن بود کچل شم 

ببین من دکتر نیستم اما بنا به تجربه میگماگه دکترت دکتر خوبی نیس توروخدا برو پیش یه دکتر غدد خوب چون ...

عزیزم مامایی رو باید برم بخاطر سلامتیم من دوتا زایمان وحشتناکم داشتم که الان دارم عوارض همونارو جبران میکنم . در کنارش باید غدد برم حتما که اگر پیدا کنم حتما بعد از تشخیص دکترم باید برم اونجا . دعا کن برام بخیر بگذره

عزیزم مامایی رو باید برم بخاطر سلامتیم من دوتا زایمان وحشتناکم داشتم که الان دارم عوارض همونارو جبرا ...

اها شما متاهلین

خب در این صورت درکنار مامایی غدد هم برید بنظرم سررشته دکتر غدد با مامایی فرق میکنه 

اگر تهران هستین دکتر خودمو بگم 

واقعا از ته دلم سلامتی و دل خوش میخوام براتون شمام بر من دعا کنید بخدا گاهی فکروخیال میگیره منو شانس اوردم پرجنب جوش و شادم پیش بقیه وگرنه تو تنهاییام خیلی افسرده ام سر این موضوع

اها شما متاهلینخب در این صورت درکنار مامایی غدد هم برید بنظرم سررشته دکتر غدد با مامایی فرق میکنه اگ ...

اره عزیزم یه دختر ۴ساله دارم . حتما ممنون میشم . مرسی گلم ان شالله سلامتی و حال خوب برای شما به زودی حاصل بشه . درکت میکنم این تنبلی و بهم ریختگی هورمون کلا با افسردگی سخت عجین شده لعنتی. منم نوسانات روحی زیادی رو تحمل میکنم