2777
2789

بچه ها من دندونای فک بالام فاصله نداره انفاقا بهم چسبیده . تازه ارتودنسی کردم و سر نخ دندون هربار گریه میگنم از بس درد میگیره دندونای بالام 

به نظرتون فعلا به مسواک بین دندانی برای فک بالا بسنده کنم ؟؟؟ 

و سوال دیگه اینکه دوتا دندون آخر فک پایین منو مواد گذاشته جوری که دندونام بهم نمیرسه و هم تکلمم به مشکل خورده هم غذا نمیتونم بجوام اصلاااااا 

این طبیعیه ؟؟؟ شما هم داشتین که مواد بزاره براتون تا ارتفاع یکم زیاد بشه دندونا نرسه بهم؟ 

وای مث منیییی منم شبای اول گریم میگرف ببین با نخ خودش نکن خیلی درشتو مهنه ی پلاستیک فریزر بردار مس نخ ببر بعد انید بکش بکش بکش ک نازک شه بعد ب سرش یکم از نخ مخصوص ارتودونسی و گره بزن ک اسون رد کنی از لای سیما بعد فریزر و از لای دندونت رد کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورت از مواد ی چیز سفید چسبونده ب دندون مثلا بالات ؟برا منم ی چیزه اینطوری زده یود جلسه اولم زده ...

اره یه چیز شبیه کامپوزیت اینا 

کش نیست ولی دقیقا یه چیز سفیده گذاشته روی دوتا دندون آخر فک پایین. امروز زنگ زدم گفت بخاطر فک گذاشته (فک پایینم یه کوچولو انحراف به راست داره) ولی من هیچ تغییری نمیبینم یعنی همچنان وقتی دندونامو روی هم میزارم هنوزم انحراف هست نمیدونم چرا اینکارو کرده 

اره یه چیز شبیه کامپوزیت اینا کش نیست ولی دقیقا یه چیز سفیده گذاشته روی دوتا دندون آخر فک پایین. امر ...

برا منم همینه نگران نباش دکترت بلده یکم اذیت میکنه دستگاها اون اولش مخصوصن اون چیزه ک میگی گداشته ولی عادت میکنی