_من تمام عمرمو منتظر این لحظه بودم اما الان اونطور که فکر میکردم نیست (فکر کن چیزی که میخواسته شده)
+ داستان ماهی پیر رو شنیدی؟ میگن یه روز یه ماهی کوچیک میره سراغ ماهی پیر و میگه اقیانوس کجاست؟ تو میدونی کجا باید دنبالش بگردم؟ ماهی پیر میگه چی میگی پسر! اقیانوس همینجاست.. ماهی کوچک میگه : نه من باید دنبالش برم. مگه میشه اقیانوس همین باشه؟
'' انیمیشن روح ''
(خب راستش مکالمهی دقیقشونو یادم نبود اما خیلی حرف توشه)
بچه ها شما بیشتر از هر چیزی ارزش دارین.. مهم ترین چیزی که باید حواستون بهش باشه درونتونه. مواظب خودتون باشین. با لجبازی دنبال چیزی (که شاید همین الانشم داری) نرو، چون خیلی چیزارو میگیره ازت. اقیانوسی که تو خیالت ساختی رو همین الانم توش هستی.. خوشبختی که همیشه اونقدر دور نیست که دنبالش بدویی. شاید همینجاست ولی انقدر روی یه گزینهی ایده آل پافشاری میکنی نمیبینیش.
و در آخر این جمله رو به خودمِ سال قبل که تو همین حال بود و به شما میگم : من باورت دارم. تو بیشتر از تلاش هات رنج کشیدی و حیف که سزاوار رنج هات نبودی..
" من اینارو نگفتم که قید کنکورو بزنی.. هر تصمیمی میخوای بگیر. اما هیچوقت فکر نکن کنکورت خوب بشه خوشبخت میشی، ما اول راهیم مسیر های زیادی رو داریم. ان شاء الله تو هر زمینه ای موفق باشین."