2789
عنوان

این قهر تقصیره منه یا نامزدم⁉️

78 بازدید | 10 پست

من از ساعت ۴ ظهر با مامانم خرید جهاز بودم بازار تا ساعت ۱۰

نامزدم زنگ زد گفت هروقت کارت تموم شد بگو بریم بیرون

منم ساعت ۱۰ زنگ زدم گفتم بیا منو از فلان جا بردار بریم بیرون

اومد سوار ماشین شدم دیدم داره میره سمت خونه خودشون

گفتم کجا میری

گفت خونه خودمون میرم حموم از سرکار اومدم دنبالت

گفتم من تو ماشین میشینم تو برو حموم بیا

گفت چرا؟

گفتم چون که

آقا بهش برخورده من چرا گفتم تو ماشین میشینم

من اصلا حالم خوب نبود برم خونشون

عفونت واژن گرفتم نمیتونم درست درمون راه برم همش خارش میگیرم روم نمیشد برم خونشون باید همش خودمو جمع میکردم که خارش نگیرم

الانم قهر کرده

من بهش نگفتم چرا نمیام خونتون

خسته شدم دیگه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بهش میگفتی عزیزم چون پیش خودش یه برداشت دیگه میکنه

صادق هدايت در كتاب بوف كور میگويد:گاهی انسان، در تاريكى ذهن خود گم میشود،جايى كه مرز واقعيت و خيال از هم جدا نيست.تنهايى، آرام آرام به درون نفوذ میکند،و انسان را از جهان بيرون جدا میسازددر اين ميان، هيچكس نيست كه او را بفهمدحتى خود او. و شايد تلخترين حقيقت اين باشد: بعضى دردها را نمیتوان گفت فقط بايد در سكوت، با آنها زندگى كرد🌌

حق باهاته .ولی کاش دلبلشو میگفتی .فکر کرده با خونوادش اوکی نیستی

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

نامزدت مگ نیس بهش بگی بهتره چون ادمی زاده دیگه فکرش محدوده چیزی تو دلت نیس ولی اون فکر خوبی نمیزنه ب سرش

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

اینهمه بازار راه تونستی بری پس چند دقیقه هم میتونستی خونه مامانش بشینی. فکرکنم خودت نمیخاستی

در هرصورت باید دلیلشو میگفتی بهش

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی