2777
2789
عنوان

چرا من انقدر زشتم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 5723 بازدید | 173 پست
شانس آدم باید خوشگل باشه، خوشگلی صورت واقعا بی ارزشه

خب مشکل اینه که شانس هم نداریم😂

💖💖💖‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سن بلوغته انتظار داری پری دریایی باشی؟ 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

عزیزم سن بلوغته انتظار داری پری دریایی باشی؟

آرههههه😂هر کی تو نی نی سایت عکس میزاره خوشگله آخه آدم اعتماد به نفسش مباد پایین😅

آرههههه😂هر کی تو نی نی سایت عکس میزاره خوشگله آخه آدم اعتماد به نفسش مباد پایین😅

نیاد 

اگر واقعا خیلی بهت فشار میاد میتونی نیای اگر خیلی اعتماد به نفس ضعیفی داری 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

نیاد اگر واقعا خیلی بهت فشار میاد میتونی نیای اگر خیلی اعتماد به نفس ضعیفی داری

خیلی هم ضعیف نیست بهمم فشار نمیاد ولی میگم چرا خوشگلاانقدر زیاد شدن😅هیچی ولش کن

شما چه کارمبکنی مامان جان؟ 

خیلی هم ضعیف نیست بهمم فشار نمیاد ولی میگم چرا خوشگلاانقدر زیاد شدن😅هیچی ولش کنشما چه کارمبکنی ماما ...

تو هنوز از نقش بازی بیرون نیومدی

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

خیلی هم ضعیف نیست بهمم فشار نمیاد ولی میگم چرا خوشگلاانقدر زیاد شدن😅هیچی ولش کنشما چه کارمبکنی ماما ...

هیچی سلامتی 

لطفا نگو مامان 😂

تو هنوز از نقش بازی بیرون نیومدی

حالت تهوع گرفتم بخدا 😂

حالت تهوع گرفتم بخدا 😂

درکت میکنم من نیز

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست