2777
2789
عنوان

بلاخره جداشدم

184 بازدید | 4 پست

بعد۱۱سال زندگی.حسای خیلی مضخرفی میاد سراغم.هیچوقت آرامش نداشتم.نمیدونم کی قراره حالم خوب بشه

وزن فعلی۷۰.هدف اول ۶۲.هدف نهایی ۵۸.خدایاب امیدتو😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه هات کجاناونا الان ارامش دارن؟

پیش خودمه.خرجی بچرو نمیده.درسته تکلیفم مشخص شده.ولی خیلی اذیتم حقوقم کفاف نمیده.رفتم بهزیستی قبول نکردن کمک کنن.گفتن سرکارمیری و بیمه رد شده برات

وزن فعلی۷۰.هدف اول ۶۲.هدف نهایی ۵۸.خدایاب امیدتو😍😍
پیش خودمه.خرجی بچرو نمیده.درسته تکلیفم مشخص شده.ولی خیلی اذیتم حقوقم کفاف نمیده.رفتم بهزیستی قبول نک ...

دیگه پول خیلی مهمه. خرج زندگی بالاس.انشالله سر عقل بیاد و خرج بچه رو بده. خدا ب پولت برکت بده ک طفلکتو ب دندون گرفتی و اوردی زیر پروبالت. شیر زنی.محکم باش

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد