2777
2789

خیلی درو فک میکردم اولویت های اولویت بیارم نشد الان میخوام انصراف بدم برم آزاد بخونم خونم اصفهان خیلی دور😭😭

رشته ات چیه؟همون رشته تو شهر خودتون هس؟

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو کلی تجربه جدید کسب میکنی وخاطره های خوشی برات رقم میزنه مخصوصا اگه اهل دوست ورفیق باشی 

ولی خب مهم خودتی اگه دوست داری اصفهان باشی خب نرو

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍

وای ارومیه😂 یه مدت ارزوی من بود، چون همسرم دوره ای که اشنا شدیم اونجا زندگی میکرد،

منم آرزو داشتم برم اونجا 

دانشگاه بدی نیست عزیزم قابل قبوله مطمئن باش از نظر خیلی ها از اصفهان هم بهتره

بخون بعدا برای مقطع های بالاتر برو شهرای دیگه 

البته این نظر منه..

ادبیات انگلیسی ارع

خوب برو یه ترم بخون ارومیه بعد به عنوان مهمان انتقالی بگیر دانشگاه شهر خودتون 

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

ازدواج کردم میخوام درس بخونم هدفم درسه

اهاخب الان شرایط فرق داره چون متاهلی باید پیش شوهرت باشی پس همون اصفهان بمون

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍

یاهم توسنجش اعتراض بزن بگو من مزدوجم اگه میشه همون رشته شهرخودم بخونم

وای ارومیه😂 یه مدت ارزوی من بود، چون همسرم دوره ای که اشنا شدیم اونجا زندگی میکرد،منم آرزو داشتم بر ...

ازدواج کردم شوهرمم نمیتونه بیاد میگه دور نرو بابام میگه آزاد نخون برو دولتی نمیدونم چیکار کنم